DEBİMETRE (MAF)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ercu2001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ercu2001

Yeni Üye
ARACIM 1.3 M.JET 2005 MOD. İSTEDİĞİM PERFORMANSI BİR TÜRLÜ VERMİYORDU.HAVA KÜTLEÖLÇERİNİ SÖKTÜM YAĞSIZ ARESOL SOLİSYONLA TEMİZLEDİM ŞİMDİ PERFORMANSI NERDEYSE YARI YARIYA FARK ETTİ.ÖNCEDEN CANLI CENAZEYLE DOLAŞIYORMUŞUM ):

ercu2001 tarafından yazılan metin:
ARACIM 1.3 M.JET 2005 MOD. İSTEDİĞİM PERFORMANSI BİR TÜRLÜ VERMİYORDU.HAVA KÜTLEÖLÇERİNİ SÖKTÜM YAĞSIZ ARESOL SOLİSYONLA TEMİZLEDİM ŞİMDİ PERFORMANSI NERDEYSE YARI YARIYA FARK ETTİ.ÖNCEDEN CANLI CENAZEYLE DOLAŞIYORMUŞUM ):

hoşgeldiniz.sorununuzu çözdüğünüze sevindik.ancak site kuralları gereği tanışma bölümünden kendinizi tanıtmalısınız.

lütfen küçük harf kullanınız!

tekrar hoşgeldiniz.

Benim debide öyleydi söktüm balata sipreyiyle temizledim geri taktım 2 hafta fln gayet iyiydi malesef geri bozuldu. Yenisini alana kadar fişini söktüm öyle kullanıyorum kalkışda giderken yuklenince soba bacası gibi duman atıyor ama olsun çekiş muhteşem oldu 😀

gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:
Benim debide öyleydi söktüm balata sipreyiyle temizledim geri taktım 2 hafta fln gayet iyiydi malesef geri bozuldu. Yenisini alana kadar fişini söktüm öyle kullanıyorum kalkışda giderken yuklenince soba bacası gibi duman atıyor ama olsun çekiş muhteşem oldu 😀

benimkide aynı olduydu yeniden temizledim.. ve sorun ortadan kalktı.

yenisi 70 liraydı ben değitirmiştim çekiş hakikaten değişiyor

arkadaşlar 2004 mjette debimetre nerede nasıl sökülür temizlenir söylermisiniz

debimetre motorun ön kısmunda o siyah plastik kapağın önünde motora hava giden borunun girişinde üzerinde sensörü var bi ustaya gidip sorsanız yardımcı olurlar

Back