Duhan fiatta nerede ise el değğmiyor komple robot yapıyor ama bu son kontrole benziyor belki 100 arabadan birine falan yapıyordur belkide bunda bi hata olmuştur düzeltme yapıyordur
Videoyu izlemedim su an mobilden giriyorum. Dacia kullanan biri olarak söylüyorum kapı ayarı falan hak getire arkadaşlar. Servisleri bile anlamiyo bu isten. Kapılar da haliyle lıkır lıkır ses yapıyo. Beş para etmez aslında ama pompaya yanaşıp da doldur dediğini zaman s. İçi 900 km lık menzili 163 liraya götürüyor sizi. (Mazot 3.55 iken)
Fethi abi memnun değil misin dokkerdan parasına göre çokta kötü arabalar değil gibi dacia duster hele çok çevik bi araba ssüspansiyon darbe emişleri çok güzel duster 78binkmde idi içinde tık ses yoktu sahibide çok hor kullanan biri zaten sürekli arazide dağ taş tepe vuruyordu ve görseniz acırsınız arazzide altını bile vurdu ağaç kütüklerine benim içim acıdı ama sahibi hiç umursamadı ama yinede tık yoktu arabada şaşırtmıştı beni
dokker eski kasa kangoo ile aynı yapıda gibi görünüyor ama symboldede kapı tıkıtısını kesememiştim heryerinden tıkırtı geliyord şirkette kullanıyordum sadece az yakıyordu başka pekte bi artısı yoktu
Oguzcum yakitindan bakımından yol tutusundan gidişinden hemen hemen her seyinden memnunum. Ama doğruları konuşmak lazim. Kullanıyorum diye ovemem. İç mekandaki sesler senfoni orkestrası gibi 🙂 sen bi akil ver de su seslerden kurtulak yaw 🙂 Arka kapı ikili ses yapar diye çekiniyordu ama tik yok. Gel gelelim sürgülü kapılar Asenayi aratmiyolar çok şükür 🙂
kapıların kilit ve yuvalarını yağla ama yağlamadan önce her yerini temizle birde giderken kapıyı içerden biri kuvvetlice çeksin ses kesilirse kilitlerde boşluk var demektir dediğim gibi symbolde bende kesemmeiştim arabada acayip tıkırtı vardı eğer yinede kesilmez ise iyi bir kaportacı ayar yapması gerekli
malesef daciiada işçilik ve malzeme konusunda çok büyük eksiklik var
Wd 40 durdum olmadi. Kapı kilitlerinin karşılarına elektrik bandı sardim tik ses kalmadı bu seferde kapıların açılması çok çok zorlaştı. Kilitleri sıfır kilitlerle karsilatirdik serviste kilitler de bi problem gözükmüyor. En son kapı fitillerinin çökme yaptığı hususunda hemfikirlestik. Dış balonu daha büyük bir fitille degistirecem fitilleri bakalım o zaman kesilecek sesler gibime geliyor. Wd40 un haricinde normal gres le de denedim sesler devam ediyor. Belki de ben çok abartiyorum ama ses geliyor yaw 🙂 yine olmazsa artik İstanbul buluşmasında seninle beraber yaparız yağlama isini ben de görmüş olurum nasil olduğunu 🙂 belki de ben biyerleri atliyorumdur.
@Fethi KORKUT
Uğraşma Fethicim.. Çözüm belli.. Bize özel lansman inidirimi dönemini kaçırmadan, albir tane saffeline 1,3 ecojet motor bak kyafine... 😉😀
fitilin en dış tarfının balonu çok küçük. onu daha büyük balonlu bir fitille değiştirecem. servis bu sesler normal diyo ne dicek. belki de gelen sesler hakikaten normal belki ben çok kılım ama sesin hiç gelmemesi lazım. az ses geliyo diye kabul mu edek yani. 🙂
ecojet işini araştırdım. cargo versiyonu o tüketim değerlerine ulaşmış. ama combiye de yazmışlar. combinin o değerleri yakalayacağını düşünmüyorum. satış hilesi. tv de reklamı oynarken altyazıya dikkat edin göreceksiniz.