Evet arkalar hala kampana. Bende artık D4 sahibiyim. Eski 1.6 Elegance E4 D3 satıp 1.6 E5 Trekking Plus D4 aldım. İlk izlenimlerim araç hakkında çok iyi yönde. D3te viraj, yol tutuşu, konfor, fren, direksiyon farklar bariz ortada. Teyp çok hoşuma gitti. Ses bozmuyor ve sade tasarıma sahip. Trekking plus alıcaklara tavsiye edebilirim. Ve profildeki araç modeline trekking plus eklersek çok iyi olur. iyi forumlar 🙂
trekking plus diye bir donNIM YOK trekking doblonun en dolusu ve özel donanımı oluyor d4 trekking 55 km ye geldi çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim premio ile arasında 2 bintl fark var ama kesinlikle bu farka değer zaten en önemlisi çekiş kontrol traction plus başlı başına çok güzel bi dnanım doğa gezim ile ilgili konuyu inceleyin diğer başlıklardada detaylı paylaşımlarım var hayırlısı olsun
Bana göre D3 ve D4 arasında yol tutuşu daha başarılı ve daha stabil viraj alıyor. Benim düşüncem bu yönde 🙂
Ancak birde şu var. Benim eski D3 aracım Trekking kadar donanımlı değildi. ESP, ASR vs.. bulunmadığından arada fark görebilirim.
Aynen bahsettiğin gibi. Benim D3 elegance paketti ve trekking teki donanımlara sahip değildi. Bu zamana kadar traction plus özelliğini deneme fırsatım ve denicek mekanım olmadı açıkcası. Ancak size ait konu başlıklarından takip ettim ve gayet kullanışlı bir mod olduğundan eminim. Traction mod'u yoğun olarak memlekette artık nasipse yayla ve köy yollarında bol bol test edeceğim umarım.
Teşekkürler hocam. Multijet bir Doblo'ya niyetimiz var. Günlük bizimkini kullanmak yerine yeni bir Doblo daha alınca yakıt tasarrufu neredeyse kendini ödüyor.
Bayide inceledim, olursa Trekking olur. Yan kaplamaları olsun, traction plus olsun arazide farkını hissettirir. 🙂
Konunuzu okuduktan sonra bayiye gidip aracı incelemiştim, arazi şartlarında Trekking donanımı işe yarayacak 👍
Bu arada hocam, Trekking'in yakıt hariç yıllık masrafı ne kadar tutuyor? Kasko sigorta vs ? Otomobil ruhsatlılardan daha fazla olduğu kesin. Bizimki yaştan dolayı ve otomobil kayıtlı olduğundan masrafı da düşük oluyor.
altypıda değişiklik olduğuna dair fiattan bir veriniz varmı.teknik anlamda.oğuzun dediği gibi ses anlamında çalıştıklarını çok duydum ama alt yapı farkı hiç duymadım ve görmedim.