D4 YENİ DOBLO PREMİO 1.6 MJET 105 HP SÜRÜŞ İZLENİMİ

Evet arkalar hala kampana. Bende artık D4 sahibiyim. Eski 1.6 Elegance E4 D3 satıp 1.6 E5 Trekking Plus D4 aldım. İlk izlenimlerim araç hakkında çok iyi yönde. D3te viraj, yol tutuşu, konfor, fren, direksiyon farklar bariz ortada. Teyp çok hoşuma gitti. Ses bozmuyor ve sade tasarıma sahip. Trekking plus alıcaklara tavsiye edebilirim. Ve profildeki araç modeline trekking plus eklersek çok iyi olur. iyi forumlar 🙂

trekking gerçekten çok farklı kesinlike trekking tercih edilmeli artısı çok faha fazla

@ByAJV

Hocam Trekking'in yanında Trekking Plus diye bir donanım varmı yoksa bahsettiğiniz araç Trekking'mi ?

Bizim D1'in yanına bir de Trekking almayı düşünüyoruz. Benzin uzun yollarda malum 🙂

Trekking'i bayide bugün inceledim, radyosu (Gerçi sesini duyamadık :krktm:) ve tasarımı hoşuma gitti. Memnun musunuz Trekking'den ?

trekking plus diye bir donNIM YOK trekking doblonun en dolusu ve özel donanımı oluyor d4 trekking 55 km ye geldi çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim premio ile arasında 2 bintl fark var ama kesinlikle bu farka değer zaten en önemlisi çekiş kontrol traction plus başlı başına çok güzel bi dnanım doğa gezim ile ilgili konuyu inceleyin diğer başlıklardada detaylı paylaşımlarım var hayırlısı olsun

@ByAJV
D4ün yol tutuşu D3ten iyi mi ?
çünkü D3 sınıfında baya iyiydi o zaman fiyat baya iş yapmıs demektir..
bilgi için teşekkürler 😀

@Sezgin Tok aynen başkanım bilidiğim kadarıyla tek farklılık sağ sol camurluk far ve üst kaput tampon ve iç ön göğüs tasarımı farklı motorlarımız aynı

Ben 1.3 190 çevirdim daha yemedi 6 istiyor araç motor yemiyelim 🙂

Bana göre D3 ve D4 arasında yol tutuşu daha başarılı ve daha stabil viraj alıyor. Benim düşüncem bu yönde 🙂
Ancak birde şu var. Benim eski D3 aracım Trekking kadar donanımlı değildi. ESP, ASR vs.. bulunmadığından arada fark görebilirim.

yol tutuş arasında fark yok alt yapı aynı fakat d4 daha sessiz

Enes senin d3 elagance tı trekking ile arasında fark olabilir çünkü trekking te güvenlik paketindeki tüm donanımlar var

ayrıca traction plusu sende denedin mi? çok güzl bi özellik

Aynen bahsettiğin gibi. Benim D3 elegance paketti ve trekking teki donanımlara sahip değildi. Bu zamana kadar traction plus özelliğini deneme fırsatım ve denicek mekanım olmadı açıkcası. Ancak size ait konu başlıklarından takip ettim ve gayet kullanışlı bir mod olduğundan eminim. Traction mod'u yoğun olarak memlekette artık nasipse yayla ve köy yollarında bol bol test edeceğim umarım.

@doblo vip premio

Teşekkürler hocam. Multijet bir Doblo'ya niyetimiz var. Günlük bizimkini kullanmak yerine yeni bir Doblo daha alınca yakıt tasarrufu neredeyse kendini ödüyor.

Bayide inceledim, olursa Trekking olur. Yan kaplamaları olsun, traction plus olsun arazide farkını hissettirir. 🙂

Konunuzu okuduktan sonra bayiye gidip aracı incelemiştim, arazi şartlarında Trekking donanımı işe yarayacak 👍

Bu arada hocam, Trekking'in yakıt hariç yıllık masrafı ne kadar tutuyor? Kasko sigorta vs ? Otomobil ruhsatlılardan daha fazla olduğu kesin. Bizimki yaştan dolayı ve otomobil kayıtlı olduğundan masrafı da düşük oluyor.

@doblo vip premio
Yeni D4 un hayirli olsun kardesim.Chip Tuning dusunuyor musun Ecufastten?

Chip tuning i unutun ecufast yeterli

@yunus0635
Ikisi ayni sey degil mi hocam? Bu arada benim arac 14000 km ye geldi.Artik zamanidir sanirim Ecufastin🙂

Son düzenleme:
Ee tamam başkanım bizde ecufasta evet chip tuning kara duman attırıyor

@Ultralion
teşekkürler

vallahi ben performnsındn çok memnunum o yüzdeen ecufst yptırmayı düşünmüyorum 1.6 zaten yterince performnslı

d3 ün yol tutuşu d4 ten iyidir çünkü d4 te konfor odaklı bir yapı yapılmaya çalışmış haliyle yol tutuştan ödün veriyor.altyapıda değişiklik var.

@hhd

altypıda değişiklik olduğuna dair fiattan bir veriniz varmı.teknik anlamda.oğuzun dediği gibi ses anlamında çalıştıklarını çok duydum ama alt yapı farkı hiç duymadım ve görmedim.

Back