Bugün bayideydim D4 dü biraz inceledim özellikle sürgülü kapı ve dokunmatik ekran güzel olmuş geri kalanı bildiğimiz D3 diyebilirim fiyatıda uygun geldi normal fiyatı fiyatı 61.200, kampanyalı fiyatı opsüyonlu enson bana 53 dediler sıkı pazarlıkla daha aşağıya çekerim. Satışdaki arkadaş "abi arabanı sat gel burada düşük fiyata alırız" dedi. Baktığım araç 1.6 premıo plus black dı bence gayet uygun.
sürüştede d4 daha sessiz yalıtımıda iyileştirmişler d3 te yalıtım olarak zaten problem yoktu ama d4 dahada sessiz olmuş test ettiniz mi?
sürgülü kapılarda ne gibi fark gördünüz ben bi fark göremedim merak ettim hatta ben kapı raylarını temizlerim ve düzenli olarak her ay yağlarım o yüzden bayide kontrol ettim kapılar hala ilk günkü gibi açılıyor kapanıyor
fiyatı gerçekten çok rekabetçi bayiler liste fiyatını abartıyor indirim yapmak için🙂
@doblo vip premio
Evet test ettim hızlanması, vites geçişi ve sessizliği hoşuma gitti. Koltuklar D3 e bakarak birazdaha rahat geldi. Ön tampon ile farları sanki ince bir çizgi ile ayırmışlar birazdaha dikkatli bakınca jip havası var. Eksilerinden çok artısı var. Şöyle diyebilirm " fiat doblo yapmış yine yapacağını"
Zalım Amerikalılar Doblo'muzu 272 Kg ağırlıkla test ediyorlar. Dikkat edin Ram'lar (doblo) otomatik vites, geri görüş kamerası ve benim showroomda dikkat etmediğim arka yolcular için tavanda tutacak var.
@MEHMET78
ne alışması be 🙂 kolu koparacak neredeyse adam ayrıca mandalıda çekmiyor!bu kadar görgüsüzlük görmedim ya mandalı çekince açılıyor işte kapı kolu daha niye zorluyorsun 🙂