100 ve 110 ile gittim sıfır hatasız herkes gibi 140 150ile gidenler eve gelince cezalar muhtarlıkdan alıyorlar birde can taşıyoruZ dıkkatli giden en hızlı gidendir canım dostlarım [emoji173]️
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracı kullanmakla alakalı nasıl kullanıyorsanız 50 tl ile 107 km ilginç 1.6 premio plus 5binde araç aldığım günden beri ankara şehir ici 6.4 ile 6.9 arası yakıyo bir kerede duzceye gittim geldim 5.9 yaktı ortalama 110km hız ile
Gazın üzerinde ayakta mi gidiyorsun abi mümkün değil km de 50 krş yakması yeni falan 35 krş makuldür hadi çok bastin 37 38 krş olsun bi baktir abi servise sorun sende mi arabada mı bi baksınlar
yunus0635 internette yazın tesadüf denkgeldi yakıttan sende şikayetçiymişsin ama bu sitede herhangi bir yazını göremedim,aynı mağduriyet bendede var,değişen parçalar neticesinde herhangi bir yakıtta düzelme oldumu?
@yunus0635
Sonuçta motor aynı euro 5
Yani orjinal hali ile ilk aldığın ile sonraki zamanlar arasında fark görebildinmi?
Ben 2.000 kmde 1.000 lira mazot yakmışım ocağıma incir ağacı dikecek bu 1.6 motor
@doblo3535
sana söyle hitap edeyim yaşını bilmiyorum
dostum sendeki araç maximi sen ne aldıgından bahsediyodun geçen günler
ve ayrıca bu maxiler 7.0 7.5 yakar ilk aracı ben sıfır aldığımda bir depo shell nitroyu 675 km bitirmişti.aracının fotosu yokmu at bakalım burda
@yunus0635
Araç maxi ve ben 8 litreye razıyım
50 tlye 11.300 lt mazot alıyorum tam 100 km yapıyor yani 11 litre yakıyor fotoğraf şu an için yok bildiğiniz 1.6 maxi