@Kebabci
Hayırlı olsun. Keyifli forumlar.
Yeni motorlar 2004 den itibaren euro 3den itibaren rodaj yoktur motor kullanıma hazır halde çıkar normal kullanımda yakıtınız düşecektir.
D3 ile şehir içinde 800 km civarı yol yaparken D4 de daha yeni yeni 700 km leri görmeye başladım. Kış şartları ve sürekli dur kalk ayrıca günde sürekli kısa mesafede çalıştır istop et yoruyor diye düşünmeye başladım.
slm arkadaşlar yol bilgisayarı 7,1 yazarken ben 513 km de 176 tl yaktım yakıtı 4310 aldım km de 343 kuruş yakıyor benım hesabıma göre 7,96 yakıyor. bu kullanım genellikle şehir dişinda kullanıldı arabam şu an 4200 km de
Arkadaslar 10 yil d2 kullandim 100 km 5 lt yakiyordu sert kullandigim halde,simdi 1 yildir d4 kullaniyorum 6.5 7.00 den asagi yakmiyor.bu euro5 motorlar hic iyi degil performansida cok zayif pisman oldum aldigima....selamlar
@doblo3535
Selamlar kardesim.benim dobloda 1.3 euro 5 motor performans zayif yakit fazlalastiriyor.sorun burda ..bence.ben 11 yildir doblo kullaniyorum.tecrubeme guveniyorum...
1.6 eruo var bende full depo 876 km yaptim istanbulda trfkde hmdr beni bilen bilir nasil kullandigimi araci guzel kullanin daha fazla yol yapin is arabayi kullanmakda. Aracınızı sevin oda sizi sevsin bence 1.6 cok cok iyi