D4 üme kavuştum nihayet:)

Ultralion

Saygın Üye
Adı
KAYHAN GÜMÜŞ
Modeli
Renk
BEYAZ
Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle beyaz renk 1,6 Premio Plus Dobloma kavuşmuş bulunuyorum.Arabayı hakikaten çok beğendim.İnşallah birgün herkese nasip olur.D3 le alakası yok özellikle sessizliği çok hoşuma gitti.Ancak bazı eksiklikleri olduğunu da söylemem lazım.Keşke bu güzel arabada Start&Stop sistemi ve geri görüş kamerası da olsaydı çok çok güzel olurdu o vakit.Bir de malesef ön gövdede D3 lerde olan ve oldukça işe yarayan torpido gözünün üzerindeki cep kısmını kaldırmışlar.Buraya gözlük,cep telefonu,kalem gibi malzemeleri koyabiliyorduk.Vites kolunun hemen önündeki kısmı da.Bunlar dışında ön gövdenin dizaynı gerçekten hoş ve karizma duruyor.

Şimdi tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak izninizle.
1) Bu araçların motorlarında rodaj süresi var mı? Yani belli bir kilometreye (örneğin 5000 km) kadar zorlasak sorun olur mu?
2)Geri görüş kamerası alsam 5 inclik ekrana monte edilebilir mi?
3)Yine aynı şekilde istesek Start& Stop sistemi takılabilir mi?
4)Aracıma Ecufastte chip tuning yaptırmayı düşünüyorum.Hemen yaptırsam bir zararı olur mu yoksa en az 10000 km yol yaptıktan sonra mı daha iyi olur?
İlgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler şimdiden...

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde binmek nasip olsun.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...

@Ultralion
aga hayırlı olsun öncelikle

nerden kaça aldın?
yazılım konusunda ecufastı kullanıyor ve öneriyoruz LAKİN garanti dışı kalma riskine karşın servise bir sormanı tavsiye ederim.

@duhan13

Cok tesekkur sevgili kardesim🙂

@kardelenkurt

Cok sagol Murat kardesim.Araci Ali Ugurlu Otodan aldim.2012 D3 Eleganceye 30000 TL saydi Ali Ugurlu uzerine 24000 TL koyduk yani 54000 TL ye gelmis oldu.Her ay 1000TL odeyecegiz Allah kismet ederse 24 ay boyunca.Bir de yaninda koltuk kilifi ve on cam golgelik hediye verdiler🙂

Ecufaste kafam yatiyor eskisinecde istiyordum ama degistirme gundeme gelince vazgectiydim.Servisin anlayacagini sanmiyorum chiptuning yaptirinca.Benim merak ettigim motor daha cok yeniyken yaptirmanin bir sakincasi olur mu? Biraz yol yapmak (10-15 bin km) daha mi iyi olur?Saygilar...

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Güle güle kullan

@Opelciii

Insallah siz de iyi gunlerde binersiniz Doblonuza.Sizin kaca mal oldu rengi ne renk?Siz de chiptuning dusunuyor musunuz?

Bu arada Murat kardesim sen eskiden chiptuning06 isminde bir box cihazi kullaniyordun chiptuning icin yanilmiyorsam.Su anda ayni cihazi mi kullaniyorsun yoksa Ecufaste mi gectin?

@Ultralion

ben yeni araç aldım abi
chiptuning babamın araçta idi söktük ve kullanmıyoruz
herkes ecufastta 🙂

@Ultralion hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin

@Ultralion, post: 126601, member:
[QUOTE="kardelenkurt

Anladim Muratcim peki kullandiginiz sure icinde memnun kalmis miydiniz o cihazdan? Soktugunuze gore pek memnun kalmadiniz herhalde.Chiptuningde box mi yazilim mi sence?

@volkan guney

Sagol Volkan kardesim insallah size de nasip olur.Guzel araba cidden🙂

@Ultralion

abi kaldım da duman atma olayı canımı sıkıyordu 1000 tl ye alana kadar 500 e ecufast mantığındayım şuan
ayrıca bahse konu firma sahipleri ile sitemize destek konusundaki olumsuz yaklaşımları tuzu biberi oldu

Doblonuz hayirli olsun gule gule kullanin

yeni araclarda rodaj suresi yok ama yinede 1000 km kadar cok zorlamayin ilk 5000kmde yagini kontrol edin

ecufast yazilim oldügu icin servis anlayamaz ama anlasalar garanti devre disi kalir

Teşekkür ederim.55750 aldım.kursun gri black.yan ve arka korumalar kasko fiyata dahil.chip yaptırmayı düşünmüyorum simdilik.

Back