Ultralion
Saygın Üye
- Adı
- KAYHAN GÜMÜŞ
- Modeli
- Renk
- BEYAZ
Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle beyaz renk 1,6 Premio Plus Dobloma kavuşmuş bulunuyorum.Arabayı hakikaten çok beğendim.İnşallah birgün herkese nasip olur.D3 le alakası yok özellikle sessizliği çok hoşuma gitti.Ancak bazı eksiklikleri olduğunu da söylemem lazım.Keşke bu güzel arabada Start&Stop sistemi ve geri görüş kamerası da olsaydı çok çok güzel olurdu o vakit.Bir de malesef ön gövdede D3 lerde olan ve oldukça işe yarayan torpido gözünün üzerindeki cep kısmını kaldırmışlar.Buraya gözlük,cep telefonu,kalem gibi malzemeleri koyabiliyorduk.Vites kolunun hemen önündeki kısmı da.Bunlar dışında ön gövdenin dizaynı gerçekten hoş ve karizma duruyor.
Şimdi tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak izninizle.
1) Bu araçların motorlarında rodaj süresi var mı? Yani belli bir kilometreye (örneğin 5000 km) kadar zorlasak sorun olur mu?
2)Geri görüş kamerası alsam 5 inclik ekrana monte edilebilir mi?
3)Yine aynı şekilde istesek Start& Stop sistemi takılabilir mi?
4)Aracıma Ecufastte chip tuning yaptırmayı düşünüyorum.Hemen yaptırsam bir zararı olur mu yoksa en az 10000 km yol yaptıktan sonra mı daha iyi olur?
İlgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler şimdiden...
Şimdi tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak izninizle.
1) Bu araçların motorlarında rodaj süresi var mı? Yani belli bir kilometreye (örneğin 5000 km) kadar zorlasak sorun olur mu?
2)Geri görüş kamerası alsam 5 inclik ekrana monte edilebilir mi?
3)Yine aynı şekilde istesek Start& Stop sistemi takılabilir mi?
4)Aracıma Ecufastte chip tuning yaptırmayı düşünüyorum.Hemen yaptırsam bir zararı olur mu yoksa en az 10000 km yol yaptıktan sonra mı daha iyi olur?
İlgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler şimdiden...