D4 Safeline Katlanır Ayna

Musaali34

Aktif Üye
Doblo
Adı
MUSA ALİ GÜNDÜZ
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Sistem ve Ağ Uzmanı
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
ÇÖL GRİSİ
Selamın Aleyküm beyler,

2015 D4 Safeline aracımda orjinalinde katlanır ayna yok sadece içeriden ayna camını sağ sol yukarı aşağı kontrol düğmesi var resimdeki düğme ve motoru alsam elektrik bağlantısı yaptırıp çalıştırabilirmiyim istanbul avrupa da yardımcı olabilecek birisi varmı ?

WhatsApp Image 2020-10-12 at 16.39.37.jpeg

WhatsApp Image 2020-10-12 at 16.39.38.jpeg

Bence yapılabilir fakat üniversal ayna katlama motoru uyar mı denemek gerekir. Çıkmacıdan uygun fiyata hasarlı üzerinde motor olan ayna bulup parçalayıp denemeyi düşünüyorum. Konu takip 😀

Bence yapılabilir fakat üniversal ayna katlama motoru uyar mı denemek gerekir. Çıkmacıdan uygun fiyata hasarlı üzerinde motor olan ayna bulup parçalayıp denemeyi düşünüyorum. Konu takip 😀

Abi satıcı ile görüştüm üniversal olduğu için tüm aynalara yapılabilir dedi.
Bana bunu yapabilecek iyi bir elektrik ustası arıyorum istanbul avrupa yakasında

Abi satıcı ile görüştüm üniversal olduğu için tüm aynalara yapılabilir dedi.
Bana bunu yapabilecek iyi bir elektrik ustası arıyorum istanbul avrupa yakasında
Elektrik bağlantısından ziyade motorun ayna içinde yerine oturması ve mekanik olarak çalışması önemli. Motorun gücü ve ölçülerinden emin olmak gerekir.

Ayna motoru 180 TL çok fazla. Bununla uğraşmak yerine 250-300 TL yan sanayii motorlu ayna takmak yada çıkma ayna almak daha mantıklı.

Ayna motoru 180 TL çok fazla. Bununla uğraşmak yerine 250-300 TL yan sanayii motorlu ayna takmak yada çıkma ayna almak daha mantıklı.
Vallahi abi yan sanayilerde titreme yapıyo ayna camı fln hız yapınca ondan orjin bi şekilde yapmak istedim

Yan sanayi alıp motorunu orjinal aynaya takır mı denemek lazım. 🤣🤣
Yan sanayi motor orjinal ayna olur.

Yada çıkmacıları gezip motoru sağlam kendi kırık ucuza ayna alıp motorunu takılabilir.
Vakit olsa çıkmacıları dolaşacağım. Kafama takıldı.😀

Yada çıkmacıları gezip motoru sağlam kendi kırık ucuza ayna alıp motorunu takılabilir.
Vakit olsa çıkmacıları dolaşacağım. Kafama takıldı.😀
bende araştırıyorum ayna abi eğer öyle birşey bulursam bende yaparım 😄

Back