D4 Premio Plus

cantosun

Yeni Üye
Adı
Can TOSUN
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Aracı bugün aldık multimedya cihazda klip izleyebiliyor muyuz? 2015 model fiorino premiolar da izleniyor bu doblo da yok mu aradık bulamadık bilgisi olan bakabilir mi?

hoşgeldin keyifli forumlar @doblo vip premio başkanımız yardımcı olur konuyu görünce.

Hayırlı olsun öncelikle aracın güle güle kullan
D4 kasada multimedya klip vs oynatma şansin yok bunun için yapılmış bildigim kadarı ile bi yazilim yok ama bayilerden biri 2016 itibari ile gelecek araçlarda dodgeye yapılan araçlardaki alpine marka cihaz kulanilacagı söylendi
Geri vite kamerasi bile takma şansin yok bu cihaza sadece görüntüden ibaret

Aynen öyle malesef.Geri vites kamerası takılıyor ancak dikiz aynasına yansıtılıyor görüntüsü...

D4'te O kadar USB girişi dokunmatik ekran varda video oynatmıyormu? Harbiden ilginç.

2016 modellerde teyp değişik olacaksa 2015 te yeni model diye alanlar ne olacak? Onlarında teybi değiştirilmeli.

bizim ki zaten 2016 model olarak geldi içinde sadece bir iki renk ve bir iki parçanın yeri değiştirilmiş 2015'e göre

@cantosun
Hangi parçalar olduğunu biliyor musunuz?

usb ve aux alt alta iken yan yana olmuş bir de vitesin yanında ki yer piano black değil gri olarak geldi başka değişenleri tam incelemedim

@cantosun
Siyah ve gri secilebiliyodu 2015 modelde. Gri pakette vites cercevesi, direksiyon, kapi kollari ve jantlar gri renkteydi. Kapi kollari benim istedigim renkte guzel durmadigi icin black sectim. Ama direksiyon gri renk olunca daha iyi duruyo bence. Usb ve aux neden degismis ona anlam veremedim.

Geri gorus kamerasini opsiyon olarak bekliyodum. Hayal kirikligi yasadim acikcasi. Doblomda geri gorus, yagmur far sensoru, fazla oluyo biliyorum ama bide cam tavan olsa baska bisey istemem. Opsiyon 5000 isteseler genede koydururdum.

bir de araba sanırım 6 ileri olduğundan kalkışta 1 veya 2 ile kalkınca bayılıyor araba onun dışında gayet rahat konforlu bir araba diyebilirim

@cantosun
Servisin söylediginne göre nisan cıkışlı araçlarla eylül cıkışlı araçlar arasında şanzimanda fark varmış 1 ve 2 vites hantal olmasina ragmen 3 viteste pati cekiyo yazilim yapılınca düzeliyo 1.2 dizel poloyo yaptırmıştım sadece vitesler için

@Eren58034
Cidden var mi böyle bisey. Varsa bi servise ugramak lazim.

Cam tavana gerek yok ama geri görüş kamerası mutlaka olmalıydı.Gerçi yine takılabiliyor ama görüntü dikiz aynasına veriliyormuş.

Şaka mı ya video oynatilmiyor 🙁 Ula tekerleride donmesin bari.İlk kez duydum fiat ve Doblo adina çok üzüldüm. O zaman normal teyp ile daha ucuza alip kendi paranla multimedya taktirmak çok daha mantikli.Yazikkkk...

Aynen öyle Navitech firmasının cihazları var 300-400 TL civarında alınabiliyor.Hem TV özelliği var hem navigasyon hem de video oynatabiliyor.Söylediğiniz mantıklı gerçekten.Dobloların multimedya ekranı çok yetersiz...

Saçmalık o kadar para ver al video oynatmasin müşteriyi aldatıyorlar resmen

@Ultralion

Tahmini arac aliminda 2000 tl gibi bi bedeli var almasak olmazmı deme şansin yok

Back