Serdar Abi glazerin kaplı doblosunda vardı sanırım o yapmıştı servis bana yapılmaz dedi beynine kotlamak gerekir dedi o yüzen olmaz dedilerde saçma bence sanayide yapılır
yapılmıcak iş yoktur.Servisler uğraşmak istemiyor sadece.Bizim diğer aracımızda ısıtmalı ayna yapılmaz felan dediler,ebayden iki tane ısıtmalı ayna camı aldım arka cam rezistansına bağladım canavar gibi çalışıyor
Yalnız Fark Eden Oldumu Bizim D3lerin Aynaları Sıkı Ser Sanki Orada Birşeye Takılıyor Tutucusu Var Katlanır Ayna Nasıl Olacak Tartışılır D4 Parçasımı Alınıp Yapılacak Masraflı İş Bence , Takipteyim Kolay Gelsin
Kolay kapanmasin diye bi tutucu var hafif havaya kaldirip kapatirsan sert degil. D4lerde o tutucu yok sanirim eger d3 e uygulayacak olursak o tutucuyu bulup iptal etmemiz lazim yoksa motor yanar
Kusura bakmayın konuyu ilk açan benim konuyu ilk açtığımda aynalar 350lira civarıydı bende askıya almak zorunda kalmıştım şuan maaşımı almayı bekliyorum
2ayna ve uzaktan kumanda modülü yle çözülcek gibi toplam 250lira civarı masrafı olur diye düşünüyorum orjinal gibi içerden açılıp kapanmıyacak ama kumanda ile dışardan açılıp kapanacak