D4 Premio çelik jant çiziklerine yapılabilecek birşey var mı?

Ultralion

Saygın Üye
Adı
KAYHAN GÜMÜŞ
Modeli
Renk
BEYAZ
Slm arkadaşlar.D4 Premio aracımın jantını kaldırım taşına sürttüm ve çizildi.Bu konuda ne yapılabilir çizikler giderilebiliyor mu onaran yerler var mı?

Geçmiş olsun çok derin çiziklerde hafiften izler kalıyor ancak tamiri mümkün iskitlerdeki lastikcilere sorun biri muhakkak yapıyordur

Özellikle jant tamiri yapan yerlere sormak gerekiyor galiba.

olmaz,olur diyipte adamın eline emanet edersen daha beter yapar verir çok önemli değilse öyle kullan kötü gözüküyorsa kaskon varsa değiştir

Alt tarafı bir jant için kasko bozulur mu Gonul kardeşim? Gerçi sıfırları 250 TL civarında ama kaskoyu bozdurmak daha pahalıya patlar.

Yani onarılma ihtimali yok mu jant tamiri yapan yerlerde?

@Ultralion
Var kardeş çokmu derin çizikler? Ben şu an kullandıgım aracıma yaptırdım derin olan bir tane çizik vardı hafiften belli oluyor ama zamanla görmüyorsunuz bile çok az iz kalsa bile şu anki halinden iyidir boşu boşuna kaskoyu bozdurmayın yaptırdıgım yer şaşmaz sanayinin batıkent tarafına girişinin bir arka sokagında yanlış hatırlamıyorsam ismi yıldırım lastik diye bir yerdi ben ilk orayı gördüm yaptırdım daha düzgün yapan yerler vardır en güzeli şöyle yapın büyük lastik bayiilerinden birine danışın onların paslaştıkları yerler vardır bu konuda kendi isimleri için kötü yer tavsiye etmezler

Macunlayıp boyanabiliyorlar aslında tabi rengi tutar mı bilemiyorum ama sormak gerek.

Back