D4 patron test sürüşünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duhan13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@doblo vip premio
😀 😛 dedim ce gectim....😛

Ayrica hala 2003 yilindan kalma ic ve dis tasarim ozellikle ici artik cok eski ve kaba duruyor

@doblo vip premio
sürgülü kapılarında direk kontaplak vardı.o hepten komedi idi.ama o paralar bu araçların hepsine çok fazla bence.arkadaşlar alacan bir seat altea 1,6 dizel doblo niyetine binecen.fiyatıda bu araçlarla karşılaştırıldığında bedava.

Bugün boya koruma için servise gittiğimde 3 adet yeni doblo gelmiş..

Dosyalar

• IMG_20150126_121610.jpg
    IMG_20150126_121610.jpg
    1,3 MB · Okunma: 26
@aozgur
Bayilere de gelmis artik demek..

@MEHMET78
Satmaya kalkinca alici bulabilcen mi Mehmet..

Facebook sayfamiza bak kardes..

@aozgur

Fiyatlarini sordunuz mu acaba?

bayilere birer tane gönderdiler heralde

Mehmet Abi altea iyi güzelde çok sade iç mekanı var

Bayilere gelmeye basladiysa bir ziyaret etmek lazim🙂

@Ultralion
serviste çalışan arkadaş fiyatını 63000 olduğunu söyledi

Oh masallah

@doblo vip premio
Bizim burdaki servise 3 tane yollamışlar iki tane full modeli diğeri özellik bakımındam daha düşük ona bakma şandım olmadı bakıma sokmuşlardı

@aozgur
1,6 Premio modeli icin mi bu fiyat? Vay be D3 premiodan 10 bin TL daha pahalı yuh artik...

Biraz daha sabir arkadaslar.. Teamdoblo yonetici ve il temsilcileri 28 ocak gunu teamdoblo ya ozel yapilacak D4 lansmanina katilacak...

Aracin teknik ozellikleri surus deneyimi ve ogrenebilirsek fiyatlari sizlerle paylasacagiz dostlar...

aynen öyle fyatları bekleyip göreceğiz

Arkadaşlar test sürüşüne gidecem buradaki bayi ye gelsin bende dört gözle bekliyorum canlı canlı bakacam artık hoşuma giderse nasip kısmet diyecem çok merak ediyorum ilk doblo hastalığı 2004 de başladı nasıl bir aşk sa artık 🙂 😉

Back