musatopcu Yeni Üye Doblo Kayıt 2 Aralık 2020 Mesaj 1 Yaş 23 Adı Musa Kan Grubu 0 + Şehir Sinop Aracınız Doblo 2 Aralık 2020 #1 D4 kasa ön kapıya midrange takılabilirmi ? Taktıran var mı ?
enesguvendi Aktif Üye Doblo Kayıt 29 Kasım 2013 Mesaj 62 Yaş 31 Adı Enes GÜVENDİ Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Meslek Mobil Cihazlar Onarım Uzmanı Aracınız Doblo Modeli Trekking Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Beyaz 2 Aralık 2020 #2 Evet takılabiliyor. 13 cm midrange uygulaması yaptırabilirsin
F Froost Azimli Üye Kayıt 25 Temmuz 2015 Mesaj 10 Yaş 38 Adı Baris 2 Şubat 2021 #3 musatopcu demiş ki: D4 kasa ön kapıya midrange takılabilirmi ? Taktıran var mı ? Hepsini görüntüle... Ön kapı kesmeden orjinal arka bagaj direklere 13 cm midrange keserek koyabilirsin ve çok güzel ses alırsın
musatopcu demiş ki: D4 kasa ön kapıya midrange takılabilirmi ? Taktıran var mı ? Hepsini görüntüle... Ön kapı kesmeden orjinal arka bagaj direklere 13 cm midrange keserek koyabilirsin ve çok güzel ses alırsın
ArdaCihan Aktif Üye Doblo Kayıt 29 Haziran 2019 Mesaj 59 Yaş 24 Adı ArdaCihan Kan Grubu AB RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2011 Renk Gri 2 Şubat 2021 #4 Biraz uğraştırır kapı içinde işlem yapmak gerekiyor
sedatdurmaz Aktif Üye Doblo Kayıt 3 Ağustos 2018 Mesaj 89 Yaş 41 Adı sedat Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Ticaret Aracınız Doblo Modeli Trekking Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Beyaz 2 Şubat 2021 #5 musatopcu demiş ki: D4 kasa ön kapıya midrange takılabilirmi ? Taktıran var mı ? Hepsini görüntüle... Ben taktırdım 16 cm kasnak ile orijinal yerine tam oturuyor.
musatopcu demiş ki: D4 kasa ön kapıya midrange takılabilirmi ? Taktıran var mı ? Hepsini görüntüle... Ben taktırdım 16 cm kasnak ile orijinal yerine tam oturuyor.
F Froost Azimli Üye Kayıt 25 Temmuz 2015 Mesaj 10 Yaş 38 Adı Baris 3 Şubat 2021 #6 ArdaCihan demiş ki: Biraz uğraştırır kapı içinde işlem yapmak gerekiyor Hepsini görüntüle... Hiç bir işleme kapı içinde gerek yok orjinalleri sök midrange leri tak uğraştıracak birşey yok boşuna arkadaşın gözünü korkutmayın
ArdaCihan demiş ki: Biraz uğraştırır kapı içinde işlem yapmak gerekiyor Hepsini görüntüle... Hiç bir işleme kapı içinde gerek yok orjinalleri sök midrange leri tak uğraştıracak birşey yok boşuna arkadaşın gözünü korkutmayın
ArdaCihan Aktif Üye Doblo Kayıt 29 Haziran 2019 Mesaj 59 Yaş 24 Adı ArdaCihan Kan Grubu AB RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2011 Renk Gri 6 Şubat 2021 #7 16cm falan takılacaksa işlem gerekiyor 13cm se bilemem