D4 navi harita yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunass
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tunass

Azimli Üye
Adı
Tuna
Modeli
Renk
Beyaz
Arkadaslar D4 aracima tomtom home prograi kullanarak TR hritasindan baska harita yukliyemiyorum. Avrupa haritasi yulemek istiyorum fakat listede bir turlu cikmiyor.fiat'tan yardim istedim 2 ay oldu hala bi cozum bulamadilar.aramizda varmidir avrupa haritssini orjinal d4 navigasyonuna yukleyen

Haydi D4 cüler cevap verin arkadaşa.

Tomtom cihaz vardı ben geri verdim navitech aldım tomtomda cihaz güzel fakat haritalari sıkıntılı

d4 lerde harita güncelleme serviste cihaz ile yapılıyor ama harita yükleme duymadım

@doblo vip premio
Hangi servis yapıyor güncellemeyi tan oto bizlik değil tom tomla iletişime geçin dedi.
@sgmert

d4 lerde servis güncellemek zosonradan takılanlarda tomtom ile görüşülüp güncellenir runda arabanın orjinal navigasyonu arabada fiat serviste fiat bakmak zorunda

Bu hfta sonu bidaha gdiyim ne diim adamlara tartışmayı sevmiyorum.

@ali0635
Neden doblo ile dunya turu yapilmazmi ?

Son düzenleme:
Bu gun tomtom musteri hizmetleri ile gorustum sadece hangi ulkeden alindiysa o ulkenin haritasi yuklenebiliyor cevabini aldim. Fiat bu konuda cevap veremiyor. Ama toplu bi istek olursa tomtom fiat ile gorusup harita cikabilecegini soyledi ve isin enteresan olani cihazlarin android tabanli oldugunu soylediler

benim bildigim sadece guncellenebildiği ve daha fazla harıta yuklenemedığı kıtapcıgını talan ettım farklı harıta yuklene bılır dıye bır konu ıle karşılaşmadım. Eger ulkeler arası seyahat edeceksen fıat bunu cozmek zorunda bıze satarken sadece turkıyede kullan demediler ki donanım varsa yazılımı olmak zorundadır tuketıcı haklarında boyle bır madde var araştır derım ben madur bız degıl bu arabayla uluslar arası seyahat edebılecek musterılerın oldugunu dusunmeyen fıat olmalıdır ıyı gunler kardesım

Harita guncel degil guncellenmesi lazim..tom tomdan indirceksin dediler 130 tl bende bunu 130 tl vermeden flashla alip atacagm bi guncel programi yokmu

@generalmurat55
bildiğim kadarıyla tomtom biraz karışık igo olaydı size güncel dosyaları atardım.

Teşekkürler hocam tomtom satin alip guncelleyen biri varsa o dosyalari flasla alip atarsa o sekildede oluyor

Ustad bildigim kadari ile tomtom sitesine gir orada bir pc guncelleme programi var onu indir pc ne kur.8gb bos bir flash al fat32 formatla arac navi guncelleme ye gir flashi tak senin cihazi flasha kopyalayacak.islem bitince flashi cikar.pc ye indirdigin programi bilgisayarinda calistir.flashi pc ye tak programda senin haritalar gozukecek orada bir bolum olacak harita satin alabiliyorsun oradan dogu avrupa haritasinda turkiyede var onu satin alirsan yukleyebilmen gerekiyor flasha harita iniyor motor calistir flashi tak guncelleme yapiyor.ama sen yine tomtom yetkililerine sor bosuna para odemis olmayasin cunku ben sadece turkiye haritasini guncelledim yeni harita yuklemedim bol sanslar

@Seloo
Tomtom iletişime geçin ben öyle güncelledim.

Back