D4 multimedya sistemi

Bu cihazın özellikleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim.. Örneğin ben android 4.4 telefonun rehberini yükleyemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim....

video oynatma mümkün değil.benim tel lumia925 rehberim anında araca yüklendi...

Apple 3 ad farklı cihazi yükledi rehberde sıkıntı yok vide oynatma yok d4 kasanın aynısını dodge için üretilmiş onda geri vites kamerasida mevcut
Bizim için neden yapılmamış ve uydurmak için neler yapabiliriz

Bluetoothlu navigasyonlu cihazı iyi güzelde; arka tarafa taktığı 10cm lik hoparlör nedir, ön tarafa taktığı 13cm lik hoparlör nedir, değiştirmeye kalksak biyerleri kesemeden biçmeden değiştiremiyoruz. nasıl olacak bu iş daha çözemedim doğrusu. Yeni dobloda en keyif almadığım yer hatta tek yer diyebilirim.

Bugün D4 Multimedya cihazını İzmir Birmotta sordum 1850 tl dedi ama kampanya var şimdi 1550tl'ye geliyor dedi içimden yuh dedim.Bu Birmottan hiç bişey alınmaz..

@yenidoblocu
1550 TL teybe para veriosun dandik seste müzik dinliyorsun, yazık gerçekten

video oynatma mumkun gözüküyor.uconnectin kendi sitesinde oynatabilir yazıyor fakat fiat bunu kısıtlamış.

Merhabalar
yaklaşık 1 haftadır ecodrive son güzergah kısmında saati göstermiyordu, cumartesi de bluetooth çalışmamaya başladı. pazartesi sabahı için gaziantep topçuoğlu internet sitesinden servis randevu talebi oluşturdum, gelişmeleri tekrar yazarım.
Saygılar.

Geçmiş olsun umarım büyük bir şey yoktur

bluetooth bağlantısında dün benim de problemim oldu müzik dinlerken kesintiler oluştu iyice kontrol etme şansım olmadı acaba sistemden mi telefondan mı diye bakalım umarım bende de bir problem çıkmaz.

telefonun sisteme yakın durması gerekiyor aksi halde kesintiler kaçınılmıyor.

@deformation

Bu konu benimde hoşuma gitmiyo takılan hoparlörde ince garip kağıt gibi farklı hoparlör uydurmak zor oluyo aynı ebatlarda

Yok mu ya ses sistemini upgrade eden D4 kullanıcısı?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mkl
Video oynatmasi icin naapmak lazim beyler

Fiat grubu olarak maliyeti dusurecegim diye dandik hoparlor takacagina bari kullaniciya extra ucretle adam gibi hoparlor tak sanirim buda utanc verici

Ses sistemi konusunda fiat kadar geriden gelen bir üretici var midir acaba merak ediyorum🙂3🙂

Merhaba;
Bende aracı ilk aldığımda ses sistemi konusunda hayal kırıklığına uğradım fakat arkaya resimdeki gibi mdf pandizot yapıp 1 takım pioneer TS -A6923IS 500w oval hoparlör taktım ve şu araçta arka bagajda woofer var gibi tatmin edici bir sese sahibim tabi bana göre bu yetti ama ön kapılarıda sökebilsem aynı hoparlörün 13 cm liğini takıcam.

Dosyalar

• 20160921_172210_Richtone(HDR).jpg
    20160921_172210_Richtone(HDR).jpg
    131 KB · Okunma: 60
Son düzenleme:
Back