D4 Lerde Yokus Kalkış Desteği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkl

Aktif Üye
Adı
Mehmet köle
Modeli
Renk
Beyaz
Kolay gelsin iyi günler d4 doblolarda yokus kalkış desteği ni nerden kapatıyoruz rampada hemen birakmiyo ve kalkış çok yavaş oluyor..

@mkl
Kapatma şansın yok zaten gaz verince bırakıyor

Aynen gaz vermen lazim

@Salacık taksi
Çok gaz vermem gerekiyo hemen birakmiyo devre dışı bırakacağımız bi düğme olsaydı...

Gaz vermeyle alakası yok frenden ayağını çekince 1sn sonra bırakır,hiç bir zaman kaybı yok ama sen ralli yapacaksan bence önce arabayı değiştir bu araçlar ticari araç

Screenshot_2017-05-11-23-47-16_1_1.jpg

@Karaoğlu
Bendekinde 3 saniye tutuyor ilginç servise götüreyim mi?

@doblo3535
Evet 1 saniyeden fazla suruyo ben ben fren destekli kullanmadım hiç arabadan memnunum ama devre dışı olan bi düğme v.s olabilirdi

@dr20mouse
Bendekide 3 saniye suruyo servislik bi durum yok bence

ya beyler ALLAH aşkına millet full araç almak için can atıyor dijital klimalı olsun diye hatta klimalı olsun diye bi dünya para verip kendini zorlayan insanlar var bizim araçlarımızdaki bu güzel özellikleri kapatmayı neden deniyorsunuz ki yokuş kalkışın kapatması yok 3sn tutar kendini tutmasını istemiyorsan yokuş kalkışın yokmuş gibi ayagını frenden çek hemen gaz ver. ticari araçlara bu tip özellikleri koydukları için ben çok memnunum. herkese hayırlı cumalar dilerim

@mesutfb23
asr yi kapatıyor sadece.

Selam arkadaşlar. Yeni doblo'cuyum 2013 1.3 Combi elegance 2.el aldım. Yokuş kalkış desteği bu modellerde standart mıdır.

@selloy55
2012 premio var bizde bildiğim kadarı ilke bazı modellerinde yok doblonun ama anlamak için yokuş bi yerde durun ve frene iyice ayağınızı frenden çektiğinizde araba kendini salmıyorsa yokuş kalkış desteği var demektir.

Tşkl. Arkadaşım. Yokuş yukarı denedim. D3 kasa benim arabam. Demek ki yok.

Merhaba. 2016 1.6 Multijet easy modelinde yokuş kalkış var mı ? Yeni aldık deneme şansım olmadı daha. Şimdi de merak ettim. İnternette var yazıyor ama ?

Back