Yardım D4 kasa için multimedya önerisi

exselans71

Yeni Üye
Doblo
Adı
Murat
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhabalar. Yeni bir Doblo Premio plus 2016 araç aldım. Fakat bu araçta geri görüş kamerası ve video oynatıcı yok. Ekran boyutu küçük. Bu cihaz üzerine geri görüş kamerası takılabiliyor mu. Yada yeni bir multimedya cihaz markası önerebilir misiniz. Ankara'da bu işleri yapabilecek Turing firması varmıdır. Bu araç hakkında önerileriniz nedir. Ne yapmalıyız. Nasıl kullanırsak daha verimli olabilir. Gibi. Şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah. Kamera desteklemiyor.Ankaralı arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bakımları düzgün yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız inşaallah.

Merhaba, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Newfron multimedyayı öneririm. Kendi aracımda kullanıyorum bire bir uyumlu. Android cihaz 10'' 4gb ram 8 çekirdek vs. teknik özellikleri var. Görüntü kalitesi dokunmatik hassasiyeti kullanırken akıcı olması çok iyi. Ayrıca geri görüş kamerası da takılıyor zaten. Tavsiyemdir.

Ben; konsola veya tavana monte edebileceğimi düşündüğüm dikiz aynası gibi olan alttaki üründen aldım. Henüz gelmedi.

(link)

Merhaba, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Newfron multimedyayı öneririm. Kendi aracımda kullanıyorum bire bir uyumlu. Android cihaz 10'' 4gb ram 8 çekirdek vs. teknik özellikleri var. Görüntü kalitesi dokunmatik hassasiyeti kullanırken akıcı olması çok iyi. Ayrıca geri görüş kamerası da takılıyor zaten. Tavsiyemdir.
Teşekkür ederim
Ben; konsola veya tavana monte edebileceğimi düşündüğüm dikiz aynası gibi olan alttaki üründen aldım. Henüz gelmedi.

(link)

Güzel fikir fakat ayna yerine pek takmayı düşünmedim.

IMG20220807171218.jpg

Dosyalar

• IMG20220807171401.jpg
    IMG20220807171401.jpg
    186,1 KB · Okunma: 50
  • IMG20220807171340.jpg
    IMG20220807171340.jpg
    425 KB · Okunma: 49
1 hafta önce taktırdım android 12 yüklü 32 GB hafıza 2 GB rem

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah

Back