uniqturk
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Nisan 2023
- Adı
- Onur
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Bilgisayar Programcısı
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Maxi
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- Beyaz
Motorun soğumasına katkısı olmaz.Motorun soğuması için önde açık ızgaradan doğal rüzgar ve fan,içten soğuması içinde soğutma suyu vardır o keçenin amacı ses yalıtımı ve kaput boyayı içten motor sıcaklığına karşı korumak.
Olmazmotorun soğumasına katkı olmazmı
kışın üşümemesine diyecektim. Allah benim iyiliğimi versin. zaten 2 haftadır arabayla uğraşıyorum. bir intercooler kontrol diye tamponu söktüm. radyatör, turbo hortumu,turbo bogaz bağlantı contası vs dünya kadar parça değiştirdim. sokakta arabayı gören hurdaya ayırmışlar zannediyordu.motorun soğumasına katkı olmazmı
Kışın kaput örtüyor zaten ayaza ve soğuğa direkt maruz kalmaz kışın motor önden üşür hatta zorlu kış şartlarında eski kamyoncular motor soğumasın ve çabuk ısınsın diye ön ızgaraları kapatırlardıkışın üşümemesine diyecektim. Allah benim iyiliğimi versin. zaten 2 haftadır arabayla uğraşıyorum. bir intercooler kontrol diye tamponu söktüm. radyatör, turbo hortumu,turbo bogaz bağlantı contası vs dünya kadar parça değiştirdim. sokakta arabayı gören hurdaya ayırmışlar zannediyordu.