D4 Hakkında Yorumlar

bu sözünü unutma @fingerbowl 🙂) bundan snra taşıt tanıma sistemimsin abi 😀 😀

@fingerbowl
senin için kış uykusundan uyandırıcam evladı 😉😉

@fingerbowl
kaldı kaldı pazartesi yeniden görcez kışı 😎😎 🙂)))

sen rahat ol olmaz bişicik forum sayfasınjada bakıyon demi can hepsi fingerbowl oluyor haberin olsun ayrılmaz ikilinin diğer tarafına iletirisin artıkın 😎😎😎😎😎😎😎😎

Merhaba arkadaşlar
D1 2005 1.9 jdt doblodan sonra d4 kasaya gecince çok farklı oldu bi otomobilden hiç bir farkı kalmamiş ama 1.9 jdt motorunkeyfi ayrı gibi

Arkadaşlar bir sorum var.Şimdi yeni D4 lerde Premio ve Premio Plus versiyonları var biliyorsunuz.Sorum şu Plus olmayan Premio versiyonunda yine aynı ekranlı multimedya sistemi var mı yoksa farklı bir radyo teyp mevcut? Arada 1000 TL fark var ve normal Premio da navigasyon olmadığını biliyorum.Bir de geri görüş kamerası bu ekrana bağlanabiliyor mu?

Herkeze iyi akşamlaR.. Yaklaşık bir ay önce aldığım 1.6 multlet piremio plus d4 aracımla alakalı yaşadığım bazı sorunları paylaşmak istiyorum
Aracım henüz 2000 km de
Geçen haftalarda aracın Alt aksamını merak ettiğim için bir kanala çekip altına bakmak istedim.
bakınca farkettimki alt muhafaza da yağ birikintisi qördüm.. biraz daha inceleyince bazı borulardan yağ damladığını farkettim..
ertesi qün aracı servise qötürüp kontrol ettirdiğimde direksiyon pompasından yağ sızdığını söylediler ve yenisi sipariş ettiler..italyadan ?
10 qün bekledik..neyse Sonra Aracın moturundan tuhaf bir ses geliyordu aldıımdan beri..onuda dile qetirdim ama malesef ustaya bir türlü duyduramadım o sesi.. normal motor sesi dediler gönderdiler..içime sinmediği için başka bir servise qötürdüm..ordaki usta sesi anormal olan sesi farketti ama nerden geldiğini anlayamadı..yarına randevü verdiler gidip bırakıcam arabayı.. bakalım bu sefer ne çıkacak..
Benim şansızlığımmıdır nedir anlamadım ama insanın canı sıkılıyor ister istemez..etrafımdaki insanlar ha bire araban nerde diyorlar, Serviste diyorum 🙂 yüz ifadeleri değişiyor insanların..Arabayı sıfır almadınmı die 🙂 Sıfır aldık ama neylersin işte..Kul yapımı sonuçta..hatalı mal çıkabiliyor bazen..
bütün bu sorunlara rağmen Araç gerçekten qüzel ve keyf verici..halen daha pişman değilim.

D3 kasa eniştem şanzimanda yaşadigi problem 1 2 3 olunca fiat grubu aracı komple yeniledi
Can sıkacak bi durum yok satan firma rakasında durdugu sürece
Ben şu an 4380 km yol yaptım bi sıkıntı yok ama 5000 kontrolunu Yapar yapmaz bilgilendiririm bir sıkıntı varsa cıkacaktır

Back