D4 elektrik gidiyor geliyor yardim

Efekutay

Aktif Üye
Doblo
Adı
Efe Kutay
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Şoför
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
Beyaz
Öncelikle Selamun aleyküm arkadaslar benim aracım d4 kasa sorunum ise kontağı bazen cevirdigimde hiç ışık filan gelmiyor bazen çeviriyorum tık edip gidiyo geliyo elektrik 2-3 kere çevirince elektrik geliyor marşı sıkıntısız alıyor araba hareket halinde ikende elektrik gitmiyo fakat ilk çalıştırmada elektrik te gidip gelmeler oluyor bugün aküye baktigimda yeşil ışık yanmiyodu acaba akumu bitti yoksa biyerde temassizlik mi var anlayamadım varmi yardımcı olabilecek
Teşekkürler

Aküyü ölçtür

Araç galiba imzanızdaki araç akü ölmüştür son demlerini yaşıyor benimki de sonlara doğru aynını yapıyordu her sabah zorla çalışıyordu daha sonra takviyeyle çalıştırmaya başladım ustaya verdim şunu bir şarj et şarj almadı kısaca benden bu kadar dedi sizinki de ömrünü tamamladı şehir dışı bir yere gidersiniz yolda kalırsınız yeşil ışıkta yanmıyor diyorsunuz değişmenizde fayda var.

Aküyü ölçtür
Araç galiba imzanızdaki araç akü ölmüştür son demlerini yaşıyor benimki de sonlara doğru aynını yapıyordu her sabah zorla çalışıyordu daha sonra takviyeyle çalıştırmaya başladım ustaya verdim şunu bir şarj et şarj almadı kısaca benden bu kadar dedi sizinki de ömrünü tamamladı şehir dışı bir yere gidersiniz yolda kalırsınız yeşil ışıkta yanmıyor diyorsunuz değişmenizde fayda var.
Teşekkür ederim

Abi anahtar arızası da olabilir bilyorsun çipli
Yedek anahtarla kullan bir süre aynı sorun var ise akü gibi duruyor.

Back