D4 Doblomun celik janti cizildi!

Insallah Yunus kardesim.Bir cozum bulursan haberdar edelim birbirimizi...

Tamam başkanım yarın servise Rot ayarına gideceğim senin için sorayım tekrar

İstanbul da jant tamir boya yeri var. Ama tuzlu en son 350tl düzeltme + boya dı.

Çok pahalı başkanım bizimkiler sadece boyayla hallolcak gibi

Başkanım ilk fırsatta sorarım fiyatları.

9 Bin Liraya 350 Lira Hic Bisey Deil bence Arkadaslar 🙂

Tamam başkanım teşekkürederim

@Smpo
Ankaradayım sıkıntı benim için başkanım artık burdan bakacaz çaresine

@Ultralion
jantı ters çevirip takmak gibi bir şansın yok daha doğrusu imkanı yok böyle bir fikre nasıl sahip oldunuz yada kım akıl verdi onuda bilmiyorum bulunduğunuz yerde bir jant doğrultan bir arkadaşa giderseniz yada jant boyayan bir boyacıya sanayide vardır muhakkak o jantı alıp belli bir işlemden geçirdikten sonra o çizilen yeri yada komple jantı boyar verniğini sürer işi tamamlar biz burda dediğim şekilde yaptıra biliyoruz

Hamza hocam sagol cevabin icin.O fikir direk benim aklima geldi belki jantin ic ve dis yuzeyi aynidir diye dusundum.Bu durumda en iyisi jantciya gostermek...

Jant boyası standart renk değilse herkes tutturamaz. Ben 18 leri 3 kez boyattım.

@Ultralion şimdi servisten geldim jant boyası yapmıyorlarmış

Yeni jantta 1400tl

@Ultralion
sende sagol kardeşim bizim amacımız bir birimize fayda sağlamak

@yunus0635
Yunus kardesim sagol cevabin icin.Gittigin herhalde yetkili servis anladigim kadariyla.Bunlar abarmis iyice bir jant 1400 TL olur mu yahu.Hangi servise goturuyorsun Ankarada?

Bu arada arkadaslar Unlu Otoya gidip sordum D4 un jantini tanesi 300 TL dediler.O kadar da pahali degilmis.Hatta takim olarak alinca daha uygun oluyor fiyat.Bilgilerinize sunulur.

Back