D4 DOBLO FIYAT BILGISI

Fiyatlar yerinde bence. Multimedia olayıda 1000 lira olsun orji olsun. Piyasadaki cihazlar kalitesiz ve baş ağrıtıyorlar. 🙂

oguz oncelikle Teşekkürler. fiyatlar beklendiği gibi korkutucu degil. fiyatlar resmi kaynaktan mi?
2000 motor olmamasi benim icin hayal kırıklığı. bu konuda bilgin varmı

2000 cc Doblo pek satilmadigindan getirmemislerdir herhalde...

1.4 t-jet gelecek diyorlardı,gelecek mi acaba?

d4 te 2.0mjet yok artık olmayacakmış

1.4 tjette şuan görünmüyor

fiyatları fiatın bayisinden edindim kesin bilgi

bence bu arabaya kesinlikle 1000tl verilip plus paket alınmalı çünkü hwm katlanan ayna ve navigasyon 1000tl için çok uygun

Murat Abi inşallah gönlüne göre olur herkesin gönlüne göre olsun

Peki bu plus paket sadece Premio modellerinde mi yoksa Safeline ve Easy modellerinde de olacak mı?

Herkese SelamünAleyküm. Siteye yeni üye oldum sayılır. Çok iyi bir site olmuş , facebook'da da sürekli takip ediyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık 🙂

Şuan D3 kullanıyoruz engelli kardeşim adına almıştık. 5 sene kullanmak zorundayız daha 2 sene bitti. Yoksa biz de niyetlenmiştik D4'e 🙂
Fiyat gayet uygun neredeyse D3'le aynı tutulmuş. Alıcak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden 🙂

@CelilGndz
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

Sağolun Teşekkür Ederim 🙂🙂

@CelilGndz
Aileye hoşgeldiniz

teşekkürler oğuz.

IMG_20150128_143732.jpg

Fiat Bursa Fabrikada TeamDobloya ozel yapilan sunumda aciklanan fiyat tablosu...

Söz verdiğimiz gibi ilk ağızdan gercek satis rakamlarini paylasiyoruz...😉

Neyi unuttuk? Bu yeni ecojet motorun bakım periyodu 10 bin mi 20 bin km mi?

Abii cok sacmaa cargo kasa bide full kasa satilsaa cokk iyii yaa ne bu safline premio flan en iyisi 2model cikmasii daha iyii

@furkan4114
Herkese her keseye uygun secenek sunuluyor neden sacma olsun bu....

Ben premio ile premio plus i biraz gereksiz buldum aralarındaki fark tüm seçeneklerden 1000 tl 2 si tek paket yapılabilir di sonuç olarak fiyat olarak afaki bir fark yok

Back