D4 Alımında Ailemize Özel 1000 TL İndirim!

@kardelenkurt
çok güzel olur.

evet kart işine eğilelim...

İndirim konusunda sorular oluyordu Fiat'ın konu hakkında cevabıdır:

Bayilerimizin tümüne kampanya hakkında bilgilendirme yapıldı.
Üyeleriniz kayıt olduktan sonra seçtikleri bayiler müşterilerimizi doğrudan arayacaktır. Faydalanmaları için ayrıca bir zaman geçmesine gerek yok.

İndirim hakkımız hala devam ediyor ailem...

D4 Almak isteyenler fırsatı kaçırmasınlar...

@at2015

Evet kasko indiriminden de yararlanma imkanınız var

İstanbul Gürses otoya giderseniz de birde oradan 1000 tl indirim olacak

sizin üyelik kaydınız 22 mart gözüküyıor 2 nisan kadar sitemize kayıt olan tüm üyelerimiz faydalanabilir bu indirimden

@kardelenkurt
İstanbula gutme şansım yok Kasko indirimini Antalya birmot tan alabilir miyim

Bu sabah doblo almak için Antalya Birmot'a gittim, pazarlığımızı yaptık sonra satış temsilcisi beyfendiye 1000 TL indirimden yararlanmak istediğimi belirttim. Bu durumdan haberleri olmadığını ilgili müdürlere danışması gerektiğini belirtti. Bende tekrar görüşmek üzere oradan ayrıldım ve haber bekliyorum....

@at2015
Ahmet kardeşim,

Kasko indirimini 10numarafiat.com a kayıtlı iseniz alabilirsiniz.

Bizim ailemize olan indirimi içinde ilk mesajda linkte kayıt olacaksınız. Kayıt olduğunuzda seçtiğini bayi sizi arayacak. Hepsinin haberi var bu konuda. İlk mesajı tekrar okuyun isterseniz.

@at2015
Kayıt ne zaman oldunuz

Bana bayi isim verirseniz Fiat a bildireyim

Kayıtı 15 Nisan da oldum. Antalya birmot ile görüşüyorum. İlginiz için teşekkürederim

@at2015
Ailemize ozel boyle bir indirim ilk kez uygulandigi icin bayilerin olaya koordine olamamalari hatta tereddut yasamalari normaldir... O nedenle israrci olun.. @kardelenkurt Murat da sizin durumunuzu fiat a iletecek zaten...

Son düzenleme:
@at2015
konu hakkında fiat ile görüşüldü cevap bekleniyor...

Back