D4 Alımında Ailemize Özel 1000 TL İndirim!

@at2015
Hayirli olsun tekrar... Aracnizin bir fotosunu yuklerseniz buradan memnun oluruz..

@cesefi
Bu durumu da iletiyorum bilgilendirileceksiniz

@mali_55
Bu gün 3 günlük tatil nedeni ile, il dışına başka bir araçla çıktım. Geri döndüğümde inşallah pazartesi fotoları atacağım.

Arkadaşlar indirim 31 Mayıs a kadar devam etmektedir.

Merhaba, Teamdoblo ailesine çok teşekkür ediyorum. 1000 tl indirimli olarak 1.6 maxi safeline aracımı aldım. Benim tavsiyem Fiat Gürses otoya gidin aracınızı oradan alın, ben indirimli olarak aracımı aldım sorun çıkarmadılar. Emre Önge bey ile görüşebilirsiniz.

@dblnymn
Hayirli olsun.. FİAT a ve sponsorumuz Gurses Oto'ya da tesekkurler ailemize olan desteklerinden dolayi...

hayırlı olsun.

Birmot Ataşehir bize 1.000TL indirimden maalesef zamdan etkilenirsiniz diyerek yararlandırmadı, ama sağlık olsun. Yinede ilgilenen tüm Arkadaşlara teşekkür ederim.

@dblnymn
aracınız hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz.

@cesefi
Gürses e gitme şansınız var mı?

@kardelenkurt
Sn.kardelenkurt herşey için çok teşekkürler, ancak birmot ataşehire paranın çoğunu ödedim. Onlarda araç siparişi vermişlerdi. Herhalde geriye dönük işlem yapmazlar diye tahmin ediyorum.

Gurses arac aliminda anlasilan fiyattan sonra 1000 tl indirim konusunda hemen yardimci oluyor..

@c An 3436

Sağolun Teşekkürler resimleri yüklüyorum Fiat Doblo D4 1.6 105 Safeline Maxi Beyaz

Dosyalar

• 20150506_081915.jpg
    20150506_081915.jpg
    1,3 MB · Okunma: 33
  • 20150506_081852.jpg
    20150506_081852.jpg
    1,1 MB · Okunma: 33
Arkadaşlar indirim için son gün 31 mayıs... Bu fırsat kaçmaz almayı düşünenler için...

@cesefi
Öyle birşey olamaz. Merkezle görüşelim gerekirse

Back