Barankmss Yeni Üye Doblo Kayıt 1 Haziran 2026 Mesaj 2 Yaş 21 Adı Baran Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Bugün 10:16 #1 Selamün aleyküm arkadaşlar, Bugün sürücü kapısını normal bir şekilde kapatmamla birlikte arka cam bir anda tuzla buz oldu. Bunun sebebi nedir Tekrar başıma gelmesini istemiyorum sorun ne olabilir
Selamün aleyküm arkadaşlar, Bugün sürücü kapısını normal bir şekilde kapatmamla birlikte arka cam bir anda tuzla buz oldu. Bunun sebebi nedir Tekrar başıma gelmesini istemiyorum sorun ne olabilir
C Castle Daimi Üye Doblo Kayıt 4 Aralık 2023 Mesaj 169 Adı Serhat Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah Bugün 11:16 #2 Tam emin olmamakla birlikte tamponda veya başka bir yerde basınç tahliye kapakları var onlarda sorun olmuş olabilir eğer araç içi soğuksa rezistans açtıysanız o sebep olabilir geçmiş olsun Son düzenleme: Bugün 11:22
Tam emin olmamakla birlikte tamponda veya başka bir yerde basınç tahliye kapakları var onlarda sorun olmuş olabilir eğer araç içi soğuksa rezistans açtıysanız o sebep olabilir geçmiş olsun
C Castle Daimi Üye Doblo Kayıt 4 Aralık 2023 Mesaj 169 Adı Serhat Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah Bugün 11:19 #3 Şikayetvara baktım da bu sorunu yaşayan çok kişi varmış
Barankmss Yeni Üye Doblo Kayıt 1 Haziran 2026 Mesaj 2 Yaş 21 Adı Baran Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo Bugün 12:54 #4 Camın rezistans soketi zamanla su alıp oksitlenmiş