d4 1.6 premio plus teslim aldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
araçta cansızlık tepkımesı d3 göre pek yok isteksiz bi karakteri yok düşük devirde bile gaz yıyo yanı gitmiycem demıyo gidiyo.bizim eskı d3 te motor açılmadan önce 2 ile pek toplamıyodu ama motor açıldıkça toplamaya başladı d4 ise topluyo

bugun 4 vıteste 100 rahat gördum 6 da 140 kadar bastım motor daha 100 km bıle olmadı zorlamadım hiç

ilk 2000 km fazla aracı zorlamayın hem yağ kıvama gelsin hemde gömlekler alışsın.2500 devirin üzerine çıkmamanız tavsiye olunur.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

hayırlı uğurlu olsun darısı isteyenlere olsun inşallah.
kazasız belasız kullanırsın umarım

Hayırlı olsun
Kazasız sürüsler diliyorum.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin hayırlı olsun

Tesekkurler arkadaslar daha iyisi sizlerin olsun

hayırlı uğurlu olsun abicim rabbim güle güle kullanmak nasib etsin.
ya çok merak ettiğim bişey var. hani bunu sıfır aldınız ya o km hakkaten 000000 mı 😀 ne kadar yürümüş araba size gelene kadar.

Tesekkurler hocam sagolun araci ben teslim aldigimda 6 km deydi hocam tam sifir olarak gelmiyor

@turan
kontrol eden eleman kızarkadaşına hava atmıştır belki arabanla 😀 😀 😀

hiç bir araç fabrikadan çıktığı km de olamaz.
sonuçta çıkış itibarı ile depo yolu çekiciye indi bindi ana bayiye gitti geldi vs.
gibi durumlardan biraz km yapıyor
bu neden ile 3- 5 km yazması gayet normaldir.

Km degilde depoya en azindan biraz yakit koysalar iyi olurdu en fazla 3 lt yakit koyuyorlar icine Allahtan opet yakindi yoksa insan yolda kalir

Öncelikle hayırlı olsun. Yol tutuşunun D3 ün gerisinde olduğunu söyleyenler var sizin yorumunuz nedir?

Hocam yol tutusu olarak d3 ten daha iyi onceki aracim d3 idi ve connect glx plus vardi ikisine gorede yol tutusu guzel ve cok sessiz

Herkes farklı bir şey söylüyor şaşırtıcı

d3 ten geri yol tutuşu olması imkansoız o yorumu atan nın niyeti farklıdır çünkü süspansiyon aynı ama d4 ünküde d3 ten iyi değil ama d4 daha sessiz

fiatlarda ilk fabrika test kmsi h ibaresi ile görülüyor ve h ibaresi var ise 300 km ye kadar silinebiliyor o yüzden alırken 0 kmde alınabilir

Back