d4 1.6 premio plus teslim aldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı Olsun.

Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum sağolun rabbim daha iyisini sizlere nasip etsin

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah d3 ler gibi lastikler 195 60 r16 ebatındamı gene

Tesekkurler hocam lastik olculeri ayni yine d3 ile

@turan

Bu cok ilginc doğrusu yeni modellerde gaz tepkimesinin ve cansizligin yuzde 40 oraninda iyilestirildigi soyleniyordu.Eger D3 den daha kotuyse bu bende hayal kirikligi yaratti biraz.Gaz tepkimesinin az olmasi demekaracin daha hantal olmasi ve gec hızlanması demek.O zaman bu araca bir pedalchip taktirmak sart anlasilan seri hizlanmasi icin...

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

arac daha yeni oldugu için belki size öyle gelmiştir. birkaç bin kmden sonra tekrar yazarsanız düşüncelerinizi memnun oluruz.

Tesekkurler arkadaslar arac biraz km yaptiktan sonra limitlerini zorladigimda motor tam olarak acilmis olur ozamanki degisiklikleride yazarim form da

Ama aracin viteslerde uzamasi guzel olmus insana surus zevki veriyor birde arac icindeyken sanki bir suv arac surer gibi his veriyor,

araba mükemmel ötesi olmuş d3 le arasında dağlar kadar fark var hiç ses yok sarsılma yok vites geçişleri mukemmel 1 cı vitestekı tekleme yok maşallah binek otomobili aratmıyor ama önu yüksek biraz o kadar

@Yasin32

Peki sizin deneyimlerinize göre düşük devirlerdeki (özellikle 2000 devirin altı,1500 devir civarı) cansızlık problemi ne seviyede? Bu devirdeki gaz tepkimesi D3 e oranla nasıl? Bu arada aracınız hayırlı olsun...

Bu D4 modeline ecufast oluyor mu ?Yaptıran varmı meraktan soruyorum

@turbodoblo

Antepde bitane yapildi

Back