d4 1.6 premio plus teslim aldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kaza bela vermesin inşallahhh

Ellah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

hayırlı ugurlu olsun bizde eskı 2013 urbanımızısattık premıo plus siparış verdık 3 hafta oldu gelmedı daha

@Yasin32
şimdiden hayırlı olsun.
aileye hoşgeldiniz.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah 🙂
D4 ler çoğalıyor bayağı görmeye başladım yollarda 🙂

İyi günlerinizde kullanmanızı dilerim

Hayirli olsun kazasız kullanmak nasip olur insallah. Kaca mal oldu? Motorun sesi disinda performansinda bir degisiklik var mi özellikle alt devirlerde?

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese cok teşekkür ederim sağolun

hayırlı olsun, güle güle kulanın

Performans olarak hocam viteslerde uzamasi güzel olmuş ama ani gaz tepkimesi d3 gore daha az

Ani gaz tepkimesinin d3 gore az olmasinin etkisi, yakit tasarrufu olarak katkı sağlamiş

Menü ayarlari çoğunluk olarak dokunmatik ekrandan yapiliyor ,vites değişimi,sürüş karakterini,yakit ekonomisini takip edebiliyoruz

Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yardimci olmaya çalişirim arkadaşlar

Yol bilgisayarı yine km bölümündemi yoksa multimedya ya aktarmışlarmı

Öncelikle hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin çok güzel araç dış tasarımı kişiden kişiye göre değişir ama iç tasarım göze çok hoş geliyor konumlar ve planlamalar çok güzel... gaz tepkimesi derken neden bahsettin ivmelenmeden mi onu soracaktım bir de 1. vitese geçişi nasıl 1.6 d 3 lerde 1. vitese kemikli geçiyor ancak motor biraz ısınınca vites geçişleri yağ gibi oluyor bir de hız denemesi yaptın mı onu soracaktım şimdiden teşekkürler...

Yol bilgisayari km bölümunde hocam multimedya bolumundede yakit tasarrufu saglamak amaci ile surus izlenimlerini kaydediyor detayli bicimde bakabiliyoruz

Gaz tepkimesi dedigim ivmelenmesi evet hocam ayrica 1. Vites gecisinde sorun kalmamis yag gibi resmen ,vites konusunda akliniza bisey takilmasin mukemmel gecisleri olmus ,hiz olarakta arac yeni oldugu icin zorlamadim 2000 km ye kadar genel araclarimi zorlamiyorum ama 140 cok rahat gordu cc actim yag gibi gidiyordu

hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun güle güle kullan

Back