d3 xenon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xenon taktırmaya götürdüğünde ordaki arkadaşlar yardımcı olur H olayı sadece ampul tipidir marka olarak HD yada MONZA kullan derim sıkıntı yaşamazsın kaç kelvin taktıracağın ise tamamen kayif meselesi :/

ben 8.000 k üstüne karşıyım yağmurlu yollarda görüş mesafesi çok daralıyor.. 8.000 k kadar aydınlatmıyor diğerleride bunuda söyleyebilirim.. aynı zamanda 12.000 k üstü xenonlarda far patlaması sonucu değişirse eğer ampüller diğer ampülle renk tonunda farklılık sorunları yaşanabiliyor..

Bende d1 var sislere taktırdım H3 tipli. 16000 k aldım. Görüş için arıyorsanız hiç tavsiye etmem ama görünüş için xenon taktırıyorsanız fazlasıyla ideal. 🙂 Buyrun örneği ;

S7300139.jpg

güzelmiş abi senin xenonlar

D3 kasalar H7 sisleri H1. 8000K Discovery taktırdım aydınlatması güzel otobanda iyi bir aydınlatması var ayrıca görünüş olarakta güzel gözükmesini istiyorsan sana tavsiyem farlara film çektir hem görünüş olarak güzel duruyor hemde aydınlatma bakımından iyi.

d2 kasnın zenonlar nedir d3 aynımı?

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

konu motor bölümünden elektrik bölümüne tarafımdan taşınmıştır.
lütfen konu açarken dikat edelim.

Back