D3 Usb Sorunu

Smpo

Saygın Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Türk Kahvesi
Arkadaşlar aracimda blue&me oldugundan el frenin oldugu cercevede flash yeri var . Flasi takiyorum okuyor sarki caliyor 2 . Veya 3. Sarkiya gectimi okumuyor sonra teyipe gecis yapiyor otomatik sonra tekrar usb e geciyor bu sefer hic calmiyor. 3 4 tane farkli flashla denedim gene ayni . Bunun Nedeni Nedir ?

Merhaba arkadaşım bu usb aparatın bulunduğu yer kötü kapağı açık kalınca içine toz doluyor ve usb içindeki pinler kirleniyor sonrada flash belleği okumuyor elinizden geliyorsa iç kısmını alkol benzeri bir şeyle kulak temizleme çubuğu ile temizleyin düzelir

Bende de oluyor aynı sorun bazen.
Birde aynı şarkıyı çalıyor.
Bakalım ne yapacağız.
Temizlik mantıklı ama ana sorun gibi durmuyor . Yinede denemekte fayda var.
Servis söküp gönderelim dedi bakalım ne yapacagiz

geçmiş olsun.

@cengiz522

Zaten Suan Ordaki Cerceveyi Soktum Hocam Kirilmisdi Tamir Yapacagim . Kolanya Ile Olurmu ?

@oktay_1975
@oktay_1975

Hocam Bu Sorun Bayadir Mevcut bende Garantisi Bitmeden kac Kere gittim Bakimlarinea Hep Bana Dedikleri Sokelim Servise Gonderelim 1 Haftada Gelir Demeleri 1 Haftayi Duyunca Istemedim

@Smpo
Aynısını bana da dediler
Ben göndereceğim ama.
Yapana kadar.

@Smpo
Kolanya içinde su karışımı vardır daha saf bir madde kullanırsan iyi olur su metal kısımları oksitlendirir

@cengiz522
Kolonya ile temizledim sabahdan beri hic durmadi arkadaslar

Sonuç aldığına sevindim inşallah bir daha arızalanmaz

bende deneyeceğim en kısa zamanda .

Inşallah çözümlenir.

Gene Gidiyor Gene Olmadi 🙁

Teyip flas takiliyken bu sefer kendi kendini acip kapatiyor basina boyle sorun gelen varmi arkadaslar ? Soketi temizledim flasi bile temizledim olmuyor . Kendini acip kapatiyor sonra flasi gormuyor

Merhaba arkadaşlar bende de 2010 model 2.0 litre 135hp doblo var blue me vs ful aracım ama birden usb çalışmaz oldu farklı usb ler de denedim ama fayda etmedi güncelleme yapmaya uğraştım ama onuda yapamadım böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekir. servise gitmeden kendisi halleden varmı bu tarz sıkıntıyı.

beyler merhaba,konuya benzer şunu sormak istedim.Sizin araçtaki teypte de bu oluyor mu bilmiyorum ama ben flash takılıyken şarkıları ileri saramıyorum.Yukarı aşağı ok tuşlarına yada sağ sol tuşlarına basılı tutunca şarkıyı atlayıp bir sonraki çalıyor.Sizinde aynı mı?

@onurdx
Kutup basıni sök tak duzelecektir

@dumanmurat
Flash ta ilerleme ya geri sarma ozelligi yok sadece cd de var

Back