Turbo açma diye birşey yok turbo hep devrede mertocum sen dikizden bak bakalım pik yaptığında duman var mı turbo selenoid valf ya da wastgate ayarıAbiler aracim çok gec turbo açmaya basladi bazen 4 bini geciyo bazende oldukca duzgun aciyor varmidir bilgi sahibi olan arac 100 binde
Yok abi duman wasgate ye baktim bi sıkısma yok gibi map sensoru veya debimetre olabilirmiTurbo açma diye birşey yok turbo hep devrede mertocum sen dikizden bak bakalım pik yaptığında duman var mı turbo selenoid valf ya da wastgate ayarı
Olabilir kardeşim de sen bi selenoide baktır önceYok abi duman wasgate ye baktim bi sıkısma yok gibi map sensoru veya debimetre olabilirmi
Abi ben kontrol edebilirmiyim selenoid valfiniOlabilir kardeşim de sen bi selenoide baktır önce
Barometren varsa bak paşamAbi ben kontrol edebilirmiyim selenoid valfini
Barometren varsa bak paşam
Abi tahminen ondan kaynakli bunu temizleme gibi bir yolu varmi fiyati nedir sifirininBarometren varsa bak paşam
Yotube da vardı kardeşim bi bak ama yenisini alırsan daha iyiAbi tahminen ondan kaynakli bunu temizleme gibi bir yolu varmi fiyati nedir sifirinin
Aynen abi gordum bunu buyuk ihtimal yenisini alicam yarin
Bir bak mertocum
Sagol abim eyvallahPierburgunu al kardeşim
Abi bugun videodaki gibi filtreyi temizledim map sensorunu temizledim ufak duzelme oldu ama ayni vites gecislerinde bayiliyor gec basiyo turboPierburgunu al kardeşim
Yarin yenisini alicam umarım bundandir abi wasgate falan degildirPierburgunu al kardeşim
Kardeşim boşa para verme turbocuya git ölçüyor söylüyor bazen intercooler hortumları yırtılıyor bi onlarada bak fıslama fışlama varmıYarin yenisini alicam umarım bundandir abi wasgate falan degildir
Abi bugun selenoidi degistirdim hic bisey olmadi wasgate hortumunda cok az vakum var debimetreyi map sensorunu temizledim ayni abi bi duzeliyo bi gidiyoKardeşim boşa para verme turbocuya git ölçüyor söylüyor bazen intercooler hortumları yırtılıyor bi onlarada bak fıslama fışlama varmı
Alttan kontrol ettim bisey yok gibi abi yaHortumları kontrol et tamponu ön soldan sök alt hortumlara bak