D3 teyp yazilar yok oldu

mehmet.64100

Saygın Üye
Adı
mehmet
Meslek
Elektrik teknikeri
Modeli
Renk
granit gri
Selamun aleykum hayırlı pazar herkese biraz once araca bindim kontağı açtığında teyp calmaya basladi ekran isigida yaniyor ama yazilar yok 3 5 kere kontagi kapatip actim ama gene yok sorun nedir

20160410_142011.jpg

Aleykümselam Geçmiş olsun başkanım ekran gösterge kartı ölmüş

Tamam başkanım geçmiş olsun

Oohhh neguzel işte hayırlı olsun

Selam arkadaşlar benim teyp te de son zamanlarda yuvarlak bölümden ses kaldirmada sorun yok ama ses indirmeye calisinca kafayi yiyor.3 volume duşuyor 15volume yükseliyor.Ses 10 lardayken biraz kisayim diyorum salise kadar surede 40 oluyor aractakiler korkudan zipliyor 🙂 .

Direksiyondan kullanıyorum sikinti yok.Yuvarlak yerden de çok çok yavaş indirince sikinti olmuyor.Ama unutuyorum iste insan.Bi anda elini atiyorum uyuyan bebekler zipliyor.

@sukru56
Pot u bozulmuş abi ayar yapilan parçası

@mehmet.64100
Sicaklikla alakali olabilir çok mu güneş altinda kaldi arac

@halilcan06
Yok usta uşak ta havalar o kadar ısınmadı daha

@mehmet.64100
Teybin lcd ekran iletken filminde bir temassızlık var sanırım
tekrar yapma olasılığı yüksek yaparsa teybi açıp bir kontrol etmek lazım

@halilcan06

Sorunun çözümü için oto elektrikciye gittim.Biz yapamayiz Elektronikçi anlar onlar da boyle isler ile uğraşmaz dedi.

Oto elektrikçi gerçekten mi isi değil yoksa anlamadigi için başından mi saldi anlamadim.

(Bu arada konuyu açan arkadaştan özür dilerim.Konu içinde konu gibi oldu.Konusunu dagittim biraz.)

@Yolgezer
Bidaha yaparsa baktiricam abi

Selam arkadaşlar benim teyp te de son zamanlarda yuvarlak bölümden ses kaldirmada sorun yok ama ses indirmeye calisinca kafayi yiyor.3 volume duşuyor 15volume yükseliyor.Ses 10 lardayken biraz kisayim diyorum salise kadar surede 40 oluyor aractakiler korkudan zipliyor 🙂 .

Direksiyondan kullanıyorum sikinti yok.Yuvarlak yerden de çok çok yavaş indirince sikinti olmuyor.Ama unutuyorum iste insan.Bi anda elini atiyorum uyuyan bebekler zipliyor.
aynı sorun bendede var kronikmiş teypçi öle söledi düğmeyi değiştiriyorlarmış para vermeye gerek yok yavaş çeviririz düğmeyi 🙂

Back