d3 te 1. vites sorunu

geçmiş olsun kardeş...

öncelikle geçmiş olsun

bide şu kaput altında çıkan dumanı anlatırmısın bu aynısı benim başımada gedi trafikte normal gidiyorudum birden beyaz duman attı hemen sağa çektim kaputu açtım görünürde hiç birşey yoktu

normal bildiğimiz hararet yapmış araba dumanı. termostat bozulmuş. oda baya büyük komple bi parçaymış. 1500 tl civarında dediler. garantiden değiştim bugun.
3 lt antifiriz parası 58 tl ödedim sadece.

araba hararet yapmadı. 30-40 km yol gittim 1 litre civarında su eksiltmiş. ekledim. kapakdan hava atıp kaçırmıştır dedim. 20 km daha yaptım baktım gene eksilmiş. zaten motor bölümünde bakınca ıslaklık görünüyodu.

servisdede radyatör depo kapağını çıkardılar. kapağın yerine ucunda normal sibop olan kapak taktılar. bide hava bastılar nerden kaçırdığı göründü hemen.

SLM CENK ARKADAŞ,ÖNCE GEŞMİŞ OLSUN DERİM SONRADA SERVİSE GİT DERDİNİ ANLAT KM NİN KAÇ OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA YENİ VE GARANTİLİ.BİRAZ BASTIRIRSAN TIRTARLAR.BEN 1991 DE TOFAŞ SERVİSİ KAPATTIRDIM.GARANTİLİ ARABAYA PARÇA DEĞİŞTİRMEK İSTEMEDİLER TAMİR YAPALIM DEDİLER. (SİNYAL KOLU) LEHİM YAPIP PARÇAYI KENDİLERİ ALACAKTI. BENDE BURSA YA YANİ FABRİKAYA 3 SEFER MEKTUP YAZDIM.SONUÇTA BAŞKA Bİ SERVİSE YÖNLENDİRDİLER VE 2 AY SONRADA YETKİLİ SERVİS YETKİSİZ SERVİSE DÖNÜŞTÜ.SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

garantiden değiştirdim zaten mevlüt amca. sadece antifiriz parası verdim. oda zaten normal, karşılamazlar sıvı paralarını.

Back