d3 te 1. vites sorunu

kardeşim araç garantili servise göstersen daha iyi olur.

arabayı ilk hareket ettirirkenmi zor geçiyor yoksa vites düşürürkenmi

hareket halindeyken geçiş oluyor dururken zor geçiyor servise götürenler bi netice alamadılar internetten takip ediyorum kimi sektörmeç diyor kimi dişli illa ki servise gideceğim ama servis bişey yapamıyormuş bu çoğu araba da varmış aslında geri çağarıp şanzuman ları değiştermeleri lazım içimizde yaşayan var mı acaba veya servise götüren ??

bizim araçlarda araç hareket ettikten sonra 1. vitese geçmez eğer geçmemekten kastın buysa ama aracı ilk kalkışta 1 e takamıyorsan o zaman git göster

D3 lerin çoğunda o sorun var.... Servisde de aynı şeyleri diyeceklerdir.... Çok üstünde durursan İtalya'dan yeni şanzuman getirttirebilirsin...

yenilerde aynı sorun varmış harelde yeni şanzumanda çare değil geri vites olsa bende takmam ama çok kullandığım vites

bendede aynı sorun var ama motor ısındıkdan sonra şakır şukur geçiyor sorun yok

o problem sadece 1,6 larda var helralde ALLAH a şükür şuan öyle bi problemim yok arabanız garantide bencede servise ekişiyin😀

servise gidince arada yapıyo demeyin. iyice bozulsun öyle gel derler büyük ihtimal. servisin üstüne giderseniz şanzımanı değiştirirler.

bendede var aynı sorun. 1.vites de yapıyo 3. vitesdede arada yapıyo.

ayrıca bugün ışıklarda durdum baktım kaputtan duman çıkıyo. akşam vakti servis kapandığı için sanayide ustaya gösterdim termostatın olduğu bi parça bozulmuş.
ordanda lastikçi arkadaşıma gittim. onlarada direksiyonu gösterdim. direksiyon vurma yapıyo biraz.onlarda direksiyon kutusundan dediler. bakalım yarın gidecez.

bundan öncede debimetre temizlettirdim, arka amortisörleride çift değiştirdim.

servise gidince arada yapıyo demeyin. iyice bozulsun öyle gel derler büyük ihtimal. servisin üstüne giderseniz şanzımanı değiştirirler.

ayrıca bugün ışıklarda durdum baktım kaputtan duman çıkıyo. akşam vakti servis kapandığı için sanayide ustaya gösterdim termostatın olduğu bi parça bozulmuş.
ordanda lastikçi arkadaşıma gittim. onlarada direksiyonu gösterdim. direksiyon vurma yapıyo biraz.onlarda direksiyon kutusundan dediler. bakalım yarın gidecez.

geçmiş olsun üzücü bir durum inşallah sorununz halolur

Geçmiş olsun kardeşim... Baya arıza çıkarmış sana...

saolun. bu ara bi garipliktir gidiyor. geçen haftada park halindeyken vurdular. hayırlısı.

geçmiş olsun şansızlık diyelim

cenk ksrdesim gecmis olsun....

Back