d3 sürügülü kapı içeriden açılma kronik sorunu

bakiergul tarafından yazılan metin:
Chirmicty tarafından yazılan metin:
Bende sikir sikir oldu sanmistim sadecedistan olmus megerse...

tüh içten olana bi çare bulmak lazım yaa

Bos vaktimde sokup bakacagim....

bende yarın bakmayı düşünüyorum yine fotolar çekip koyarım arabalarımızı yeniden tasarlıyoruz 😀

bende yarın bakmayı düşünüyorum yine fotolar çekip koyarım arabalarımızı yeniden tasarlıyoruz 😀

Tamam kardesim iyi olur ..detayli acilardan resimlerde atarsan foruma sevinirim.....mutlaka bir gergi ayari olmali diye dusunuyorum,,..

Evet baki abi şu soruna bi el at bence de.Bugün aracıma Bursa'dan gelip baktılar şikayetlerimle ilgili arka kapı açma sorununu ilettim bende.Bana şunu söylediler işte kayan kapıda tek kilitleme özelliği doblolarda var iyi ama millet kapatamıyorki kapıyı dedim.içten açma kapa mandalı sert takılıyor onun içinde kapı kolunu kıracaklar dedim.

yunuscetin tarafından yazılan metin:

Evet baki abi şu soruna bi el at bence de.Bugün aracıma Bursa'dan gelip baktılar şikayetlerimle ilgili arka kapı açma sorununu ilettim bende.Bana şunu söylediler işte kayan kapıda tek kilitleme özelliği doblolarda var iyi ama millet kapatamıyorki kapıyı dedim.içten açma kapa mandalı sert takılıyor onun içinde kapı kolunu kıracaklar dedim.

Resimler gelsin ...buluruz bir caresini....

16841083714013792254.jpg

55303773373899407971.jpg

sanırım burdanda yapılacak bişey yok gibi baki abi burdaki tetik o kırmızı kilitleme düğmesini yukarı çekiyor sadece tek yol alttaki gerdirme yerinden yapılıyor sanırım ben gerdirdim en sonuna kadar biraz kolay açılır gibi oldu ama içerdeki tetikte boşluk var baya bir ikinci resimdede gözüküyor o boşluğu oraya uygun birşeyle doldurabilirsek ve alttaki gerdirmeleride en son ayara çekersek bu iş olur gibi geliyor.

ben sürgülü kapının kilit mekanizmasını düzenli temizleyip yağlarım o yüzden şuanlık kapılardan bi sorunum yok ama eski dobloya göre daha sert

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
ben sürgülü kapının kilit mekanizmasını düzenli temizleyip yağlarım o yüzden şuanlık kapılardan bi sorunum yok ama eski dobloya göre daha sert

bizim sorunumuz açılmaması değil yabancıların açamaması bayramda babanem kapıyı söküyodu az kalsın 😀

canım benim ben zaten orayı soküp tetiği ve usteki tusu tam tersı boyamıstım.....ben kapı icinde ayarlanır bir gergi varmı onu merak ediyorum.....

canım benim ben zaten orayı soküp tetiği ve usteki tusu tam tersı boyamıstım.....ben kapı icinde ayarlanır bir gergi varmı onu merak ediyorum.....

benimde aklıma geldi o abi dış açma kolu ile iç açma kolunun birleştiği mekanizmada işe yarar bişeyler çıkabilir ama pandizotu nasıl sökceğimi bilmediğimden girişmedim 😀

sökemedim ya kapının pandizotunu nasıl çıkıyor o meretler hiç bir yerinde vida da yok

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

bizim sorunumuz açılmaması değil yabancıların açamaması bayramda babanem kapıyı söküyodu az kalsın 😀

ah işte sırf o yüzden bende inip kendim açıp kapatıyorum aslında estetik bir şekilde otomatik kapıyaptırmak lazım

arabayı almadan önce denemek bakmak için arka koltuga oturdum kapıyı kapattım ama magsur kaldım . bende rezil olmamak için baktım yan kapı açıkmış ordan çıktım tam bi rezillik

[youtube]Ij0YmuBz7Y4[/youtube]

iissoo tarafından yazılan metin:
arabayı almadan önce denemek bakmak için arka koltuga oturdum kapıyı kapattım ama magsur kaldım . bende rezil olmamak için baktım yan kapı açıkmış ordan çıktım tam bi rezillik

😀😀😀

ALLAH ALLAH ben rahat açıp kapıyorum ama inşallah böyle bi sorun yaşamayız

ilk defa dobloyo biniyom bilemedim ki xD ocakta gelsin araba inşallah rahat açılır kapısı

Ben sana pandizoyun nasil acildigini yazayim ...hepsi cit cit li....ancak bu soguk havalarda acmani sokmeni onermem...zira hem cit cit larin hemde kapi pandizoyunun kirilma veya caylama riski var....

Arkadaşlar ben bu gıcık kronik tetik sorunu için servise gittiğimde bana telin kısasıyla değişme durumu olabileceğini söylemişlerdi. Mevcut tel sanırım uzun kalıyor doğal olarakta içerdeki tetiği sonuna kadar basmadan açmıyor. İç Tetiğe basar basmaz açsa sorun kalmayacak.

iissoo tarafından yazılan metin:
ilk defa dobloyo biniyom bilemedim ki xD ocakta gelsin araba inşallah rahat açılır kapısı

siz safelinenın sürgülü kapılarından bi şikayetiniz var mı

Ben sana pandizoyun nasil acildigini yazayim ...hepsi cit cit li....ancak bu soguk havalarda acmani sokmeni onermem...zira hem cit cit larin hemde kapi pandizoyunun kirilma veya caylama riski var....

yani olduğu gibi kastırıp çekicem çıkcak yani hafif hafif denerim çıkarsa çıkar 😀

mfaydin tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar ben bu gıcık kronik tetik sorunu için servise gittiğimde bana telin kısasıyla değişme durumu olabileceğini söylemişlerdi. Mevcut tel sanırım uzun kalıyor doğal olarakta içerdeki tetiği sonuna kadar basmadan açmıyor. İç Tetiğe basar basmaz açsa sorun kalmayacak.

Teli kisaltmada sorun yok ki......delin gerisine bir yusuk koyariz kisalir.......ben munasip zamanda cozecem bu isi....

Back