d3 sürügülü kapı içeriden açılma kronik sorunu

alpaltiner

Azimli Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz ki D3 lerde tasarımdan kaynaklı sürgülü kapı açma kolu sisteminde sıkıntı var. Arkaya yabancı biri bindiğinde karnıma ağrılar giriyor. Bu tasarımın değişeceği yönünde söylentiler vardı. Herhangi bir gelişme varmı? Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Benim bildiğim bir gelişme yok. D2 den beri süregelen bu şikayeti ısrarla neden çözmediler anlamış değilim. Tamamen bir mühendislik harikası !

ewet o süpermen hala ısrarla fiatta çalışıyor..

d2 de olan bu sorunu d3te de aynı kapıyı yaparak sorunu devam ettirmeleri fiata yakışmıyor. aşağı yukarı bütün doblocular bu işten rahatsız .yabancı biri bindiği zaman sıkıntı oluyor .fiorinoda da aynı sorun var mı ?

selimhan26 tarafından yazılan metin:
d2 de olan bu sorunu d3te de aynı kapıyı yaparak sorunu devam ettirmeleri fiata yakışmıyor. aşağı yukarı bütün doblocular bu işten rahatsız .yabancı biri bindiği zaman sıkıntı oluyor .fiorinoda da aynı sorun var mı ?
gecen fiorinoya binndim cok basit doblonun ön acma kolu gibi pratik yapmışlar

keşke o zaman d3te de fiorino gibi yapsalarmış kapı kolunu. ısrarla aynı yanlışı sürdürmüşler .

daha bir kere yabancı birinin kapıyı açmayı başardığını görmedim. taksici doblocular napıyor acaba adam kafayı yer . açması bi dert kapatması ayrı dert.

biz önceki doblolardan alışığıxz ama yabancı biri bindiğinde sorun oluyor ben vallahi inip kendim açıp kapıyorum

sora in kapı ac sürekli ya...sıkıntılı iş...

Valla ben ve ekrem bu isi acma mandalini kirmiziya kitlemeyide siyaha boyayarak cozmustuk....yeni aracida yapmam lazim.....dun iki otostopcu liseli aldim......cocuklar biri sagdan biri soldan inecekler hem kirmiziya hem siyaha asildilar....hooooopppp ulen durun diye bir bagirdim ..cocuklar dondular valla...

65120979395253826371.jpg

Burdaki kontra somunları gevşetip gerdirmeyi en sona alsak herhalde daha kolay açılır kapı değilmi çünkü o kablonun ucundaki halkanın takılı olduğu yer halkanın deliğinde baya bir ince bu yüzden hayli bir boşluk meydana gelmiş ve kapı açılması biraz güç oluyor bunun ayarı yapılırsa sorun biraz olsun hafifler diye düşünüyorum

Forumu ararsan ben bunu yaptim ve yazdim ancak bu sadece dis acilmaya yariyor bilgine kardesim.....

Bende sikir sikir oldu sanmistim sadecedistan olmus megerse...

bakiergul tarafından yazılan metin:

tüh içten olana bi çare bulmak lazım yaa

Chirmicty tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:

tüh içten olana bi çare bulmak lazım yaa

Bos vaktimde sokup bakacagim....

Back