D3 ses sistemi

rahatsuz61

Saygın Üye
Adı
Recep Kuzu
Meslek
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Matematik-Bilgisayar Öğrencisi
Modeli
Renk
Çöl Grisi
Bugun d3 umuze daha kaliteli muzik dinlemek icin mid amfisi bagladik. Arkalara 10 cm Vibe mid takimi taktik. Onlere de 16 cm kicker mid takmaya calistik ama yuvaya uymadi. onlere takmam icin tavsiye edebileceginiz kompenant takimi ne olur ? bagaja bass kabin koymayacaz. Kaliteli ses verecek bass tiz dengeli olarak keyifli muzik dinlemek istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum. Arkadakileri sorunsuz montajladim.

Eğer vibe bulabiliyorsaniz şaşmayin.

güle güle kullanın.

Vibe 10 cm taktim arkaya 13 cm olanindan onlere alsam mi ? ben kaliteli muzik istiyorum 16 cm kickerlar kapilara uydurulup takilabilir mi ?

önlere infinity 16 cm 6500 ref serisi taktım.Direk oturdu amfisiz son derece güzel çalıyor.Sizde birde amfi var iyi bir alternatif olabilir

Bende de 16 cm infinity mid var önlerde sorunsuz oluyor

Haaa bu arada diğerlerini bilmem ama bende kasnak kasnak yardımı ile takılı

@rahatsuz61
Kasnak ve kapı kaplamasındaki hoparlöre çarpan plastik çıkıntıyı maket bıçağı ile kesince olması lazım. Ben jbl mid takımını bu şekilde takmıştım. Birde kapıdaki orj. hoparlörü tutan pls parçayı perçinlerini delerek çıkardınız dimi.

@rahatsuz61
Ön kapı hoporlörlerine ulaşmak için kapı içi plastik döşemeyi komple söktünüzmü
Sökerken perçinler bozuluyormu Kolay sökülüyormu ?
Bazı işlemler için döşemeyi sökmem herekiyor
Biryerler kırılır diye kıyamıyorum

ben sökerken problem olmadı da takarken tam ağızlatmadan baskı uyguladığım için bir tanesi bozuldu.

hayırlı olsun

arkalara 10 cm vibe slick serisi önlere 13 cm vibe black serisi mid takımı 4 kanal stereo mid amfisi montajını yaptık. Gayet iyi oldu. Orjinal hoparlorleri piyasada arasak bulamayız o derece kalitesizmiş. Memnun kaldım tavsiye ederim

4 hoparloru de vibe 13 cm ve 10 cm mid takimiyla degistirdi istedigim ses kalitesini de aldim ama soyle bir sorunum var. Ozellikle dusuk ses seviyelerinde hissettigim motor devriyle paralel motor devri artinca yukselen bir parazit sesi var. Bu sesi kesmeyi beceremedim. Orjinal teybime bagladim amfiyi. Bu motor parazitinden nasil kurtulabilirim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bi yerde şase vardir. Baglantilari kontrol et.

Back