D3 Ses Sistemi

@Sezgin Tok
bunu bilmiyordum ama o profesyonel sistemler için geçerli olabilir, hatta tüp gibi birşey daha bağlıyorlar sizin gösterdiğiniz hoparlörler o kadar çok akım çekmeyeceği için çakmaklık yeter diye düşünüyorum

Benim almak istediğim yer kaplamayan bu var ancak o da bu kadar paraya yazık dedirtiyor.

(link)

bu kadar para vereceğime iki katı veririm disko gibi gezerim yahu

Screenshot_2015-01-31-21-31-38.png

Paran varsa bundan al bass koymana gerek yok 1amfi 1çift 3xl yeterlidir teyibide degistirme amfi cikis aparati 20tl

1 çift 3xl oval kabin 260rms gücünde bass veriyor , senin alacagin bass 250aremes bass koymana gerek bile yok

Ufak ufak elime para geçtikçe sistemi toplayacağım. İlk bass alacağım.
Bass olarak pioneer w310d4 düşünüyorum. 160Tl
Tavsiye eder misiniz?

Resmini attigim oval kabin alicagin basstan daha kuvvetli 🙂

Komple sistem yapacağım. 1Bass 2 takım mid amfi

Herkese merhabalar. Geçen hafta Fiat Gökerin servisini aradım ses sistemi yapacağımı ve bunun garantiyi bozup bozmayacağını sordum verdikleri cevap ise '' eğer elektrik aksamında herhangi bir arızaya sebeb olursa garanti bozulur olmazsa hiçbir şekilde bozmaz" diye yanıt verdiler bilginiz olsun.

Ben 2 servis e sordum sadece ses sistemi garantiden çıkıyor. Orijinal radyo ve hoparlörler garantiden çıkıyor.
Geriye kalan herşey garantiye bişey olmuyor.

@Sezgin Tok bana öyle birşey söylemediler ama belirttiğin iyi oldu bu konunun üzerine gideriz servisler malum hepsi koparmanın peşinde güven olmaz yani

Dediğim gibi teyp hoparlörler akü garantiden çıkıyor. İçin rahat olsun. Bende parayı denkleştirmeye çalışıyorum buluşmaya belki tesisatlı gelebilirim. Gökerdeki çalışana şöyle dedim;
Ben şimdi diyelim ki müzik tesisatı yaptım. Sonra olduda arabanın beyni arızalandı yada tesisatı alakadar etmeyen bir yer arızalandı. Siz bana kitlemek için hatayı tesisata atacak mısınız?
Hayır dedi ve sadece müzik tesisatı garantiden çıkıyor dedi. Bende inşallah olmaz dedim yoksa çok başınızı ağrıtırım dedim adam güldü gelen araçlarda tesisatlı olan çok var dedi.

Gökerde baya tanıdık varmış benim haberim yokmuş bi arkadaşın babası bi kaç arkadaşta orda çalışıyormuş haberimiz yokmuş daha bugün öğrendim orasıda bizim artık 😀 İnşallah bende tesisatlı gelicem buluşmaya

Back