D3 Ses Sistemi

Birde para verip garantiyi uzatmayı düşünüyoruz. Bak hele bak 😀😀

arkadaşlar araca yapılan müdahaleler garantiyi bozmaz.He nasılmı bozar,eğer senin yaptırdıgın bir işlemden yana aracın zarar gördüyse garantiye sokmuyolar.Bunu birmotda calısan servis danışmanına sorup teyid ettim.benden tavsiye işçiliği sağlam bir yere yaptırın .Kablolama sisteminide ucuza kaçmayın

Sadece hoporler ile pek degisik lik olmuyor ilk bende oyle yaptim pek guzel olmadi amfi ve bass sart

Ben garanti devam ediyorken baglatmistim bi sorun olmadi garanti ama bayinin insafinada bagli

Ben hoparlörleri değiştirdim hiçbir işe yaramadı, boşuna değiştirme arkadaşların dediği gibi subwoofer ve amfi şart.
Ön hoplarlorleri değiştirmek için kesme biçme yapıyorsun, arka içinde orjinal soketi kırıyorsun haberin olsun.
Benim önerim min. değişiklik yap, arka hoparlörden çıkış alarak kendinden amfili subwoofer bağla sorunun çözülür diye düşünüyorum. Pahalı ama garantiyi bozmayan bir tek bu geliyor aklıma. Elektriği de arka çakmaklıktan alırsın. Garanti mevzu olunca hoparlörden gelen kabloyu sökersin hiçbir değişiklik yokmuş gibi servise gidersin.

@mustafa2002954

Bu yöntem iyiymiş 🙂

@mustafa2002954
Arka soketi kırıyorsun derken. Hoperlör yuvayamı oturmuyor ?

Yok hoparlöre giren kabloyu özel bir konnektör le bağlamışlar bunun gibi

pr_01_13238_max.jpg

Bu yapının içinden kırarak yada falçata ile keserek terminalleri çıkarıyorsun. Bu arada konnektör içerisindeki terminaller hoplarlörlerin arkasındaki terminallerle tam uyum sağlamıyor pense ile biraz sıkmak gerekiyor.

Bu iş kafama yattı.

1.000 tlye dinleyebileceğin ve keyif alabileceğin bir ses sistemi yapabilirsin

@Sezgin Tok
İlla hoparlörleri değiştireceksen ön kapıyı sökereken dikkat et kapı açma mandalı altında teli tutan tırnak var kırma(kırarsan birşey olmuyor sadece kapıları kilitlediğinde kağı açma mandalı eskisi kadar aşağı inmiyor o kadar), birde aldığın hoparlör yüksek olduğu için kasnak dedikleri tahtadan bir çember alman gerek. Bence hazır sökmüşken elinden geliyorsa kapı izolasyonu da yap ama o nasıl yapılır bilmiyorum.

Önlere eskileri çıkar yenileri tak değil mi?

(link)
Bu 400tl hak ediyor mu?
(link)
Hangisi daha iyidir. Ses sistemlerinin niteliklerinden ince ayrıntısından anlamıyorum.

İnternetten baktığımda amfi çıkışı her zaman sigorta ile birlikte aküden yapılması gerekiyormuş. Zaten en sağlıklısı aküden almak.

Bende yeni aldığımız d3 e önlere takmak niyetindeyim. Bizde birde tek kapı polo var arkaya (bagaj örtüsünün üzerine) iki tane sony haparlör taktırdım seste çok acaip değişim oldu ve bass da tatmin edici. Bundan yola çıkarak dobloyo da iki tane taktırmak istiyorum fakat bu ön kapılara takmak için kapı içlerini sökmek gerekiyor mu?

Mustafa bey doblonun teybide kötü o yüzden seste pek birşey farketmiyormuş. Bende bunla uğraşıyorum.

@Sezgin Tok
para işini ustalar söyler ama benim bundan almamamın sebebi bajda yer kaplaması.

Back