Bekir ŞAHİN-Emta
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 7 Eylül 2022
- Adı
- Bekir ŞAHİN
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış danışmanı
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Elegance
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Tektonik gri
Sanayiye devam gardaşımİnciroglu fiat servisten fiyat aldım 10.000₺ dediler Metiner Bosch servisi de 7.400₺ fiyat verdi. Sanayide 4.200 TL'ye kadar fiyat aldım. Bilginiz olsun
Sanayide yaptıracaksanız sanayiden slaıncak fiyatını alın birde yetkili servisten yedek paraç fiyatı alın fiyat yakınsa yedek paraçnızı servisten alıp işçiliği sanayiden yaptırabilirsiniz.İnciroglu fiat servisten fiyat aldım 10.000₺ dediler Metiner Bosch servisi de 7.400₺ fiyat verdi. Sanayide 4.200 TL'ye kadar fiyat aldım. Bilginiz olsun
40 binin içine gömlek ve piston degisimide dahilmiymiş.hayattaki hicbir seye bu kadar anlam veremedigim olmuyor.40 bine evinin onune kendi tamirhaneni yaparsin bu islere bir duzenleme gelmesi lazim bu ne abi heryerde sacma sapan rakamlar.Yetkili servisin 40 bin tl istediği triger değişimini sanayide 12bin tl ye yaptırdım. Aradaki fiyat azımsanamayacak kadar fazla.
Sanayide yaptırırsan aracının başında dur.
Hayırlı olsunAracımın Z rotalarında çıktı arıza sanayide Kardeşler Rotbalans var Çocuklar sağolsun baktı buldular ben Salıncak değişimi diye niyet alıp gittim Z rotaları değiştirdim ses gitti çok şükür 1200 TL işçilik dahil bir ücret verdim sanayi Kumar oynamak gibi her yeri gezip bakmak lazım maalesef sabit fiyat yok