D3 salıncak değişimi

Bekir ŞAHİN-Emta

Azimli Üye
Doblo
Adı
Bekir ŞAHİN
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Satış danışmanı
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Tektonik gri
Kayseri'den yazıyorum 2011 Doblo D3 1.3 Multijet aracım var salıncakların değişmesi lazım opar marka sağ sol salıncak işçilik dahil 4200 TL diyorlar sizce fiyat nasıl Kayseri'de daha uygun yaptırabileceğim bir yer var mı?

bosh car servis varsa oraya git bence.sahsen ben yakin zamanda rektefiye yaptiracagim sanayide kendi anahtar takimini bulamayan ustalar sadece iscilige 30 bin istiyolar bosh car servise sordum orasida ayni fiyati verdi.sanayi fiyatina daha guvenli is yaptirabilirsiniz tahminimce.

İnternetten baktım Kayseri'de servisi var mesai saatleri içerisinde arayıp bir görüşeyim aynı fiyatı verirse oradan yaptıracağım

Normal fiyat opar için

Yetkili servisten de fiyat alın eski araçlara indirimi var mi onuda sorun hatta sanayi ile aynı fiyata geliyor çoğu zaman.Bir miktar fazla bile olsa yetkili serviste yaptirmanizi tavsiye ederim.

İnciroglu fiat servisten fiyat aldım 10.000₺ dediler Metiner Bosch servisi de 7.400₺ fiyat verdi. Sanayide 4.200 TL'ye kadar fiyat aldım. Bilginiz olsun

Eski salincakları verme ustaya sakın

sağ sol salincak orjinal 3500 lira civari zaten.bosch servis niye okadar iscilik istemis anlamadim fiat servisi zaten hic anlamadim.bunlar nasil paralar abi ya yazik gunah.sanayiye devam ama hic olmazsa dükkani temiz tertipli duzenli bi yer olmasina dikkat et.kapidan bak soyle hersey heryerdeyse girme o dukkana basks yer bul özenli insan dükkanindan belli olur zaten

İnciroglu fiat servisten fiyat aldım 10.000₺ dediler Metiner Bosch servisi de 7.400₺ fiyat verdi. Sanayide 4.200 TL'ye kadar fiyat aldım. Bilginiz olsun
Sanayide yaptıracaksanız sanayiden slaıncak fiyatını alın birde yetkili servisten yedek paraç fiyatı alın fiyat yakınsa yedek paraçnızı servisten alıp işçiliği sanayiden yaptırabilirsiniz.

Yetkili servisin 40 bin tl istediği triger değişimini sanayide 12bin tl ye yaptırdım. Aradaki fiyat azımsanamayacak kadar fazla.
Sanayide yaptırırsan aracının başında dur.

geçen hafta 2011model 1.6 mj dobloyu sattım abi

Yetkili servisin 40 bin tl istediği triger değişimini sanayide 12bin tl ye yaptırdım. Aradaki fiyat azımsanamayacak kadar fazla.
Sanayide yaptırırsan aracının başında dur.
40 binin içine gömlek ve piston degisimide dahilmiymiş.hayattaki hicbir seye bu kadar anlam veremedigim olmuyor.40 bine evinin onune kendi tamirhaneni yaparsin bu islere bir duzenleme gelmesi lazim bu ne abi heryerde sacma sapan rakamlar.

Aracımın Z rotalarında çıktı arıza sanayide Kardeşler Rotbalans var Çocuklar sağolsun baktı buldular ben Salıncak değişimi diye niyet alıp gittim Z rotaları değiştirdim ses gitti çok şükür 1200 TL işçilik dahil bir ücret verdim sanayi Kumar oynamak gibi her yeri gezip bakmak lazım maalesef sabit fiyat yok

Aracımın Z rotalarında çıktı arıza sanayide Kardeşler Rotbalans var Çocuklar sağolsun baktı buldular ben Salıncak değişimi diye niyet alıp gittim Z rotaları değiştirdim ses gitti çok şükür 1200 TL işçilik dahil bir ücret verdim sanayi Kumar oynamak gibi her yeri gezip bakmak lazım maalesef sabit fiyat yok
Hayırlı olsun

Back