gokhanpala İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 19 Şubat 2014 Mesaj 1.130 Yaş 41 Adı Gökhan PALA Kan Grubu 0 + Şehir İstanbul Araç Yılı 2016 Renk Beyaz 24 Mart 2014 #1 merhabalar, D3 Orj. teyp de Anfi çıkışı varmı? yoksa Dönüştürücü mü takılıyor? Bilen,Fotoğraflayan varmı? Teşekkürler.
merhabalar, D3 Orj. teyp de Anfi çıkışı varmı? yoksa Dönüştürücü mü takılıyor? Bilen,Fotoğraflayan varmı? Teşekkürler.
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 24 Mart 2014 #2 evet amfi çıkışı var ben bağlattım oradan biliyorum
gokhanpala İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 19 Şubat 2014 Mesaj 1.130 Yaş 41 Adı Gökhan PALA Kan Grubu 0 + Şehir İstanbul Araç Yılı 2016 Renk Beyaz 24 Mart 2014 #3 evet amfi çıkışı var ben bağlattım oradan biliyorum Hepsini görüntüle... Teşekkürler üstad 🙂 sende olmasan bu sitenin hali yaman 🙂🙂
evet amfi çıkışı var ben bağlattım oradan biliyorum Hepsini görüntüle... Teşekkürler üstad 🙂 sende olmasan bu sitenin hali yaman 🙂🙂
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 25 Mart 2014 #4 Her sey doblo kardesligi icin🙂
gokhanpala İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 19 Şubat 2014 Mesaj 1.130 Yaş 41 Adı Gökhan PALA Kan Grubu 0 + Şehir İstanbul Araç Yılı 2016 Renk Beyaz 26 Mart 2014 #5 evet amfi çıkışı var ben bağlattım oradan biliyorum Hepsini görüntüle... Dostum dün teyibi söktük ama arkasında anfi çıkışı yoktu 🙁 bizde çevirici bağladık. aşağıda resmi mevcut. D3 lerde yok galiba. bilgine..
evet amfi çıkışı var ben bağlattım oradan biliyorum Hepsini görüntüle... Dostum dün teyibi söktük ama arkasında anfi çıkışı yoktu 🙁 bizde çevirici bağladık. aşağıda resmi mevcut. D3 lerde yok galiba. bilgine..
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 26 Mart 2014 #6 bizimkinde vardı hatta sormuştum var demişti tesisatçı adam bağladı zaten belki onuda maliyet için iptal etmilerdir gerçi halleti iseniz sorun yok
bizimkinde vardı hatta sormuştum var demişti tesisatçı adam bağladı zaten belki onuda maliyet için iptal etmilerdir gerçi halleti iseniz sorun yok
B bsronur Yeni Üye Kayıt 28 Şubat 2012 Mesaj 1 18 Nisan 2014 #7 BENDE ALDIM NETTEN 1 SENE KADAR OLDU AMA BEN ÇALIŞTIRAMADIM SONRA INDASH TEYP ALDIM KAFALIKLAR TESİSAT FALAN AMA DİREKSİYON KUMANDASI OLMAYINCA GÜZEL OLMUYOR YENİ TEYPLERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN
BENDE ALDIM NETTEN 1 SENE KADAR OLDU AMA BEN ÇALIŞTIRAMADIM SONRA INDASH TEYP ALDIM KAFALIKLAR TESİSAT FALAN AMA DİREKSİYON KUMANDASI OLMAYINCA GÜZEL OLMUYOR YENİ TEYPLERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN