d3 ön far camı

arsenlupen

Daimi Üye
Modeli
Renk
beyaz
merhaba arkadaşlar benim aracın ön far camları matlaşmıştı biri diç macunu dedi diğeri cif dedi bizde boş bi zamanımıza denk geldi allah ne verdiyse girdik farlara diş macunu olmadı cif bulaşık süngeri yetmedi su zımparası falan derken camlar oldu patates 🙁
sonuç olarak bunlar artık iş görmez bana far camı lazım nerden nasıl temin edebiliriz. ????

Hocam Tek Cam Fari Bulamazsin Tahminim Çikma Farlar Var Tanesi 111 Lira Gezerken Gormustum sag ve sol 222 lira tutuyor yani 🙂 Bide benimde farlarda solma olmusdu yikamaci 50 tl ye temizlerim demisti . istersen farini temizlettir proffesyonel temizlikde patateslikden bisey kalmaz eminim

temizlenebileceğini sanmıyorum çok fena çizildi ve matlaştı.
bi görstermekte fayda var ama bilmiyorum

@arsenlupen

internetten far temizleme videolarina bak . Kesin yarin gidip temizlettirrsin kafaya takma

geçmiş olsun.inşaallah hallolur.

@arsenlupen
Ben eski palionun farlarını parlattım ilk 600lük zımpara 30dk tek far far matlaşana kadar sonra 1000lik zımpara 30 40dk tek far sonra 2000lik zımpara 1 saat en son 3000lik zımpara farda ele pütür gelmeyene kadar ve zımpara yaparken devamlı su akacak ve su zımparasıyla yapacaksın. pastayla pasta atacaksın. En son meguars plastikx far cilası yaptın mı farlar 1 sene tertemiz kalır.
Zımparayla eski kalıntıları atıyorsun. Cila ile parlatıyorsunuz.

Son düzenleme:
@Sezgin Tok
@Smpo
İşte başımıza ne geldiyse hep bu yazılar yüzünden geldi önüne gelen her okuduğunu uyguladı sonuç olarak arabam kör oldu
Birde 4 saat zımpara yapmaktansa 400 ₺ far taktırırım okadar uğraşamam yanlış anlamayın ama vaktim yok. Far camı olaydı iyiydi

bi yikam
@arsenlupen
Yikamacoya git yaptirt hacim degmez o kadar para

Ben doblonun farlarına çok pahalı derken geçen gün mercedesle kaza yaptım ön farlar kırıldı. Serviste çiftini 3000 euroya taktırdım 😵
Dobloya baştan aşa far döşetirdim o paraya

Back