Doblo D3 multimedya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gun

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Serbest
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2014
Renk
Bordo
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar hayırlı geceler olsun inşallah benim bir sorum olacaktı d3 araçlarınızda hangi marka multimedya kullanıyorsunuz özellikleri nelerdir teşekkürler yüce rabbim den kazasız belasız günler dilerim

Herkesmi orjinal teyp kullanıyor hiç kimse cevap yazmıyor teşekkürler d3 multimedya hangisi daha güzel

Herkesmi orjinal teyp kullanıyor hiç kimse cevap yazmıyor teşekkürler d3 multimedya hangisi daha güzel
Cevap yazmama olmaz. kullanan arkadaşlar görmemişlerdir .ben orjinalciydim.

• Beğen
Tepkiler: Gun
Bende orjinal kullanıyorum çok gereksiz pahalı elle tutulur androidler. Onun yerine bluetod aparatı aldım auxtan çıktım telefonla bağlanıorm istediğimi dinliorm. Ha eğer ekranlı bişey istiyorm diyorsan. Al kendine ipad2 androidten bin kat daha kaliteli.

Çok pahalı bikaç kez almayı düşündüm sonra vazgeçtim hemde ekranlar küçük 5 inç 6 inç nedir yav

(link)
Konu hakkında forum sayfamızda linkte gerekli bilgiler mevcut
ben kendi aracıma sponsorumuz #fiatcruisecontrol.com ekibinden bluetoth modülü aux modülü taktırdım sorunsuz kullanıyorum çok güzel çok memnunum tavsiye ederim
ama ekranda video izlemek isterseniz ozaman mp3 dvd multimedya player almanız gerekir

Ben navitech evrensel cihaz kullanıyorum gayet memnunum dokunmatik ekran görüntüsü gayet iyi tek sıkıntı android ve ram 1 GB bundan dolayı haritar da kasma yapabiliyor

(link)
Konu hakkında forum sayfamızda linkte gerekli bilgiler mevcut
ben kendi aracıma sponsorumuz #fiatcruisecontrol.com ekibinden bluetoth modülü aux modülü taktırdım sorunsuz kullanıyorum çok güzel çok memnunum tavsiye ederim
ama ekranda video izlemek isterseniz ozaman mp3 dvd multimedya player almanız gerekir
Merhaba Bluetooth ve aux uygulaması resim paylasir misiniz? Aux kablosunu kendim yaptım fakat Bluetooth istiyorum.

CC940B14-A6B2-496C-9821-0716E35A17F0.png
CC940B14-A6B2-496C-9821-0716E35A17F0.png

Ben yurtdışından imars 7inch android multimedia player aldım 1gb ram 16gb hafızalı fullHD ekranlı 350tl ye almıştım geri görüş kamerası ile birlikte. Orjinal hoparlörler ile sesi gayet yeterli geldi bana. Sesi çok yüksek vermese de ses kalitesi gayet güzel. İnternetten sadece 2din teyp yuvası aldım ekstradan. Orjinal gibi monte ettiler.

Navimex android 8.1 2gb ram olan modelini kullanıyorum. Dahili Bluetooth telefon bağlantısı, dahili vifi alıcısı ve sayamadığım bir çok özellik var. Yol bilgisayarı ve tam direksiyon kumandası desteği var. Gayet memnunum

Navimex android 8.1 2gb ram olan modelini kullanıyorum. Dahili Bluetooth telefon bağlantısı, dahili vifi alıcısı ve sayamadığım bir çok özellik var. Yol bilgisayarı ve tam direksiyon kumandası desteği var. Gayet memnunum
Kardesim merhaba, Nekadar fiyatı

(link)

4 çekirdekli 1.5 gb ram android 16 gb hafıza teyp android. Ben 560 tl'ye falan aldım gümrük ile 580 600 oluyor. 10 inch eğer doğru kasa seçilirse tesla modelleri gibi dışarda kalıyor ekranı

Back