D3 Modellerindeki Farklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EAB53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EAB53

Onursal Üye
Adı
Ekrem Bal
Modeli
Renk
Beyaz
İleride D2 aracımı başka bir araçla değişirsem gözümün kaldığı model D3 kasa 1.3 motor 90 BG olan versiyon. D3 kasalarda motora ve pakete göre pek çok versiyon var. EASY, SAFELINE, URBAN ve PREMIO. FIAT'ın sitesinden bu modellere bakarken OPSİYON fiyatları dikkatimi çekti. SAFELINE, URBAN ve PREMIO modellerinin hangi özellikleri birbirlerinden farklı? Sitedeki tabloya göre neredeyse hepsi aynı gibi. Özellikle URBAN ve PREMIO arasındaki fark nedir? D3 SAFELINE ile D2 SAFELINE arasında sadece kasa farkı mı var?

n4cmh.jpg

tabloda bi karısıklık var sen yanlıs modeli koymus olmayasın premio paketinde esp asr hıll holder hepsi mevcut yani ama tabloda mevcut degıl gosterıyooo

pordan altaki yazıyı gormemısım

donanım seviyeleri farklı ekrem abi. senin göstermiş olduğun şeyler donanım seviyesine ilave edebileceğin şeyler. o sayfadaki donanım sekmesine gir aralarındaki uçurum farkı göreceksin.

dijital klima,esp,asr,hill holder,hız sabitleme.yan hava yastığı en önemlileri.

donanım seviyeleri farklı ekrem abi. senin göstermiş olduğun şeyler donanım seviyesine ilave edebileceğin şeyler. o sayfadaki donanım sekmesine gir aralarındaki uçurum farkı göreceksin.

Söylediğiniz gibi Fethi Hocam, epey bir fark var arada. Yok yok nerdeyse PREMIO modelinde.

ayrıca ; deri direksiyon vites topuzu el freni körüğü, kadife koltuk döşemeleri, çift renk ön panel, titanyum görünümlü kapı kolları üst çıtalar ve yan korumalar, 16 inç titanyum renk alaşımlı jant, arka park sensörü , dış sıcaklık sensörü

Yakıt tüketimleri az daha düşük olabilir miydi diyorum ama kasaları büyük. Peki son olarak ELEGANCE ile PREMIO arasında ne fark var?

Yakıt tüketimleri az daha düşük olabilir miydi diyorum ama kasaları büyük. Peki son olarak ELEGANCE ile PREMIO arasında ne fark var?
çelik jant,dijital klima,el freni vites topuzu direksiyon deri kaplama, hız sabitleyici,far yıkama,kotuk kılıfları,titanyum kapı çıtaları vs

çelik jant,dijital klima,el freni vites topuzu direksiyon deri kaplama, hız sabitleyici,far yıkama,kotuk kılıfları,titanyum kapı çıtaları vs

yenilerin urbanlar da da çelik jant var.

urbanla elegance farkı çelik jant, koltuk kılıfı bidde ön konsol döşemeleri galiba başka fark varmı?

ha bide kaza anında boynu koruyan aktif başlıklar var. ne olduğunu bende bilmiyorum...

Kaza anında koltuk başlıgı ileri hareket ederek baş ile aradaki mesafeyi minumuma indirip kamçı etkisini azaltıyor.Koltuk başlıgını eliniz ile hafiften ileri ittirin hareket ettigini fark edersiniz.

urbanla elegance farkı çelik jant, koltuk kılıfı bidde ön konsol döşemeleri galiba başka fark varmı?

yok galiba.

Back