d3 marka iptali

byzgn

Azimli Üye
arkadaşlar benim imzamdaki gibi bi iptal yapabilirmiyiz veya yapılmış varmıdır ? ben kendim photoshop kullanarak yapmıştım..

Güzel olmuş aslında.Ön pervaz kenarlarına krom çerçeve ile çok güzel olur.

sizin demek istediğiniz logo iptali sanayide 1-2 yere sorun size yol gösteren olacaktır....

425180_3269950394379_1985448149_n.jpg

384769_334716149954708_225753496_n.jpg

bu fotoğraflar size yardımcı olacaktır.....

ön kaputu düzeltmek yeterlidir abi kolay bi iş ama malzeme olduğu zaman yapılır

sevgili kardeşlerim ne gerek var şimdi logo iptali için kaputa kaynak falan filan....bırakın orjinal kalsın

bencede yakışmamış.

logo iptal etmek istiyorsan bir seçenek daha var oda fiat amblemini kırmızı folyo ile kaplamak....

532508_4234616913367_1281791959_n.jpg

logo iptal etmek istiyorsan bir seçenek daha var oda fiat amblemini kırmızı folyo ile kaplamak....

yok kardeş ondan ziyade o amblemi tamamen ortadan kaldırıp ızgaraya dahil etmek ama gittim bi kaç yere henüz böyle bişey çıkmadı özel yaparız dediler bide kaputun hafif düzeltilmesi lazım ona da içim pek sinmedi oynanmasın diye

boşverin orjinali güzel.

yok kardeş ondan ziyade o amblemi tamamen ortadan kaldırıp ızgaraya dahil etmek ama gittim bi kaç yere henüz böyle bişey çıkmadı özel yaparız dediler bide kaputun hafif düzeltilmesi lazım ona da içim pek sinmedi oynanmasın diye
kaputun hafif düzeltimesi işin içine girdiyse hiç uğraşmayın böyle kalsın...

bence çok gereksiz ve benze güzel olmuyor tabi zevk meselesi

Back