D3 Lastikler..

cAn 3436

Onursal Danışman Yönetici
Yetkili Kişi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Can TANRIVERDİLER
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Uçak Teknisyeni
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Crono Gri
Babamların işyerinde daha yeni d3 var 2012 model 3 set lastik yemiş...ve araç daha 11.000 km de.....

o nasıl olmuş ya drift mi yapıyolar*eek*

bizim araç 17 000 de daha tık yok.

o nasıl olmuş ya drift mi yapıyolar*eek*
babam havaalanında çalıştığı için yerler beton.....benim tahminim beton olduğu için lastikler bu kadar az ömürlü oluyor......

iyide can bukadar çabuk 11 binde lastik bitmez birde 3 set demişsin yani 3 takım bu araba 3 binde bir mi lastik yedi

birde her yer beton can nasıl beton

Buldular güçlü arabayı her gün pati çektiriyorlar galiba.😀

Buldular güçlü arabayı her gün pati çektiriyorlar galiba.😀
babamda öyle huy yoktur kendi arabası gibi kullanır...daha martta geldi doblo hatta babamlar gidip ankaradan kendileri aldılar.....

iyide can bukadar çabuk 11 binde lastik bitmez birde 3 set demişsin yani 3 takım bu araba 3 binde bir mi lastik yedi

birde her yer beton can nasıl beton
havaalanında sadece uçak pisti özel asfalttır geri kalan her yer betondur...

can peki nerede kullanıyorlar onu o özel pistte mi kullanmılıyor yani uçakların yanlarına falan giden doblolar vardı oralardamı kullanılıyor

kesin uçak çektiriyorlardır.*hehe*

can peki nerede kullanıyorlar onu o özel pistte mi kullanmılıyor yani uçakların yanlarına falan giden doblolar vardı oralardamı kullanılıyor

piste nadir giriyo oda kuşları kaçırmak için felan......geri kalan zaman hep alanda kullanılıyo......

piste nadir giriyo oda kuşları kaçırmak için felan......geri kalan zaman hep alanda kullanılıyo......

Şaşırtıcı yahu düz zemin bu kadar çok lastik yiyor demek :|

dsc023051m.jpg

böyle doblolar var işte 😀

tv de görüyordum d1 sarı doblolar pistte merdiven götürüyorlardı

tv de görüyordum d1 sarı doblolar pistte merdiven götürüyorlardı
şimdi bu d2ler gitmeye başladı onların yerine d3 ler geliyo.....

yani yine doblo ile devam

Back