- Adı
- Gökhan PALA
- Kan Grubu
- 0 +
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- Beyaz
Merhabalar,
Dün E5 üzerinde seyrederken önüme aniden geçen bir vatandaş (deny0) 'a korna çalayım diye elimi kornaya bastırınca bi baktım tık yok 🙂
Arka arkaya basınca inceden bi mik mik yapıyor.Koskoca Doblo bir anda Fiat 500e döndü 🙂
İşlerimi bitirip servise gittim.Aracı aldılar ve sonra bana beyfendi kornanız su almış ve garantiye girmiyor dediler.86tl+kdv imiş.
2 gün önce yağan yağmur sebebile Havaalanı yakınlarında bir su birikintisinden geçtim.
ama aklıma hiç o gelmemişti.
Dedim arabam suyu çok seviyor,göle sokup her yerini yıkamadan rahat etmiyorum 🙂
haliyle güldüler ama ben ciddiyim dedim bu ne saçmalık.
Madem sudan etkileniyor o zaman neden kornayı alta koymuşlar.Tık yok tabi.
Müşteri hizmetlerine kibarca biraz ciddi konuşmadan sonra kornayı geliş fiyatına işçiliksiz olarak 45 liraya değiştirttim.
Bence su birikintilerine dikkat edin 🙂
Saygılarımla...
Dün E5 üzerinde seyrederken önüme aniden geçen bir vatandaş (deny0) 'a korna çalayım diye elimi kornaya bastırınca bi baktım tık yok 🙂
Arka arkaya basınca inceden bi mik mik yapıyor.Koskoca Doblo bir anda Fiat 500e döndü 🙂
İşlerimi bitirip servise gittim.Aracı aldılar ve sonra bana beyfendi kornanız su almış ve garantiye girmiyor dediler.86tl+kdv imiş.
2 gün önce yağan yağmur sebebile Havaalanı yakınlarında bir su birikintisinden geçtim.
ama aklıma hiç o gelmemişti.
Dedim arabam suyu çok seviyor,göle sokup her yerini yıkamadan rahat etmiyorum 🙂
haliyle güldüler ama ben ciddiyim dedim bu ne saçmalık.
Madem sudan etkileniyor o zaman neden kornayı alta koymuşlar.Tık yok tabi.
Müşteri hizmetlerine kibarca biraz ciddi konuşmadan sonra kornayı geliş fiyatına işçiliksiz olarak 45 liraya değiştirttim.
Bence su birikintilerine dikkat edin 🙂
Saygılarımla...