D3 Kombi maxi aşınmaya başladı :)

abi sahi sende bizleydin😀

evet bazı dediklerinde haklısın

abi senin önceki 1.3 maxide diskler nekadar gitmişti

@doblo vip premio

Kardeşim valla ben onu yanlış hatırlamıyorsam 68.000 lerde satmıştım.
Ama disk değiştirmedim sadece 2 ön 1 arka balata değiştirmişim.
Bu durumdan dolayı servis kayıtlarını incelemiştim.Ordan biliyorum 🙂

abi bazı d3 lerde dikler gerçekten çabuk bozuluyor ama bunun yüzde seksen kullanıcı hatası yüzde 20de malzee hatası olabilir

1.6 maxide 60000 de önfren balatası değişmişti,100.000 km ye yaklaşınca baskı balata bitiyorum diyordu,eski aracımı şimdi düşündüğüm zaman periyodik bakım harici etra bir şey çıkarmamıştı.Ama aracın donanım olarak bakarsak bana göre eksikleri vardı mesela asr ve esp yoktu,dahili müzik sistemi çok kötü idi , bu aracı kullananların bir çoğunun vakti bu aracın içinde geçiyor diye düşünüyorum bundan dolayı fiat bu ilaveleride yapsa tadından yenmez doblonun 🙂

faruk abi bende de d3 var 25 binde ön balataları degiştim fazla aşınıp disklere zarar vermesin diye erken degiştim ama tamircim bidahaki balata degişimine disklerinde degişmesi gerekli dedi 30 bin bakımı geldi haftaya yaptırcam frenleri tekrar kontrol ettircem tabi arka kampanaları da

@gokhanpala
İlk balata değişimi ile birlikte disk değişimi normal değil. Oğuz un dediği gibi balata bitti pabuçlar diski yedi diyecem ama balata sensörünün lambası neden yanmadı sorusu geliyor aklıma. Bir anormallik var.

Bana da servis 20000 bakımda baltayı değiştir dedi ışığa güvenerek kalsın dedim yanlış mı yaptım acaba kuşkulandım şimdi

@mustafa2002954

İşte benide düşündüren konu buydu😉
Balata tam anlamıyla bitmemişti
Sensörlerin uçları çıkacak kadar erimemişti.
Neden disk böyle oldu?? Sorusuna cevap vermeyen kişide bence hata.
Servisler ustalar alışmış bozulmuş bu değiştir zihniyetine
Fabrika kabul etmiyor Kullanıcı hatası demeye.

Merak etmesinler ama diskleri balatalarımı aldım yanıma bak nasıl inceleyecekler o parçaları fabrikada😉)

Hakkınızı arayın a dostlar sizde nasıl 1 kuruşlarını bırakmıyorlarsa sizde bırakmayın.

Naçizane tavsiyem budur..

te taktırdım 3ay oldu 550tl ödedim ön dis balata takımı.

servite takıldı aynı işleme 550tl ödedim tabi hep servise gittiğim için aile olduk.normal fiyatı her yerde 650tl 700tl sende pazarlık yapaydın

ben tüm servis araçlarımı servise götürdüğüm için bi indirim fiyatım iskontom olmalı.ama tek ayda yılda bi gelen müşteriyede aynı fiyat uygulanmaz.yani ben 5 maxi birden gönderiyorum servise.

almış olduğun 700tl fiyat doğru ve normal

1,6 ların diskleri büyük olduğu için biraz pahalı

@yunus0635

Doğru diyorsun
Benimde şuan için iskontom %10 ama arttıracağım onu kesmiyor

yani gökhan kardeşim sıkınto yok sana verilen fiyatlar normal ben 5 araba sokuyorum servise bakıma 3000tl para ödüyorum beni kaçırmamaları için bi kereye mahsuz550tl ödedim.yani sen ayda yılda bi gidersin servise normal fiyat 700tl.

kafanı takma aldığın fiyat normal.👍👍👍👍

bizdekinin değişme sebebi araç 100km hızdan sonra frene basınca direksiyon çok aşırı titriyordu diskler yamulmuş ondan değişti.

@yunus0635

Yunus valla ayda yılda bir olsa sorun etmezdim😉)

Ortalama 4 ayda bir servise giriyoruz😉 araç daha 1 yaşına yeni girdi 60.000 e geliyoruz😉)

En zoruma giden de bu oldu yarın öbürgün 60.000 bakımını da yaptıracağım bi 700 de orada bayılırız😉)

sen 50binkm de servise girmişin 1.6 lar 20bin km bir girer bakıma hayırdır

@yunus0635
50.000 bakımına girmedi ki nerden çıkardın ??

Back