D3 KLİMADAN DEVİRLE ORANTILI SES

oğuz dün klima fuarı vardı CNR da bütün yol boyunca hava scak olduğu için klima ile gittim.....yol boyuncada dinledim klimayı...benim araçta yok.....yada ben duyamıyorum...bilemedim....

abi 1,3 lerde daha belirginmiş bugün sıfırındada dinledim var onda duymasdam inanmam ama var zaten az duyulsan bi ses sorun yokmuş yani

1,6 ların kliması boshmuş 1,3 lerinki densoymuş

hangisi daha iyi veya fark varmı

okonuda bilgim yok ikiside çok iyi soğutuyor 1,3 lerin klimaları mıknatıslı değilmiş pistonlu tipmiş yeni nesil arabalarda pistonlu tip kullanılıyormuş sonuçta ikisde sorunsuz ve çok iyi soğutuyormuş bugün soğutma testinide yaptılr arabanın içi buz gibi olmuştu

eyvallah oğuz...sıkıntı gittiyse ne güzel.....

eyvallah oğuz...sıkıntı gittiyse ne güzel.....

abi sıfırındada duyduğum için sorun gitti zaten kafya takmayınca duyulmuyor ama b u klima böyleymiş yapacak bişey yok

abi peki bu arabalarınklimaları pistonlu tipmiş bu pistonlu tip klimalar da mıknatıs yokmuş senin bi bilgin varmı nasıl çalışırlar ayrı bi motor gibi heralde

yenilerin ısıtması zayıf sanki,klimayı pek fazla kullanamadım

yenilerin ısıtması zayıf sanki,klimayı pek fazla kullanamadım

abi ısıtmasıda soğutmasıda bence güzel kışın baya iyidi ısıtması soğutmasıda bence çok güzel buz gibi oluyor

biraz önce tofaş fiat müşteri hizmetlerinden aradılar bizim sesi serviste tofaş teknik ekibide dinlemişler incelemişler bu ses servisin dediği gibi çalışma sesi imiş normalmişş yani bi sorun yokmuş

müşteri hizmetleri fiatın demekki çalışıyor geri dönüp açıkklama yapmaları güzel

Evet müşteri hizmetleri iyi çalışıyor 28 nisan da aracı servise sokmuştum dün genel merkezden arayıp servis memnuniyet anketi yaptılar toplam 20 soru her soruya 10 üzerinden puan verdik .Beğendim yani.Aracı satın aldıktan sonra aynısı olmuştu..

Evet müşteri hizmetleri iyi çalışıyor 28 nisan da aracı servise sokmuştum dün genel merkezden arayıp servis memnuniyet anketi yaptılar toplam 20 soru her soruya 10 üzerinden puan verdik .Beğendim yani.Aracı satın aldıktan sonra aynısı olmuştu..

evet servis içinde arıyorlr memnunmusunuz diye

Back